Dit cadeau past door de brievenbus

Bloomery
Bloomery

Vite, vite! Als je zo'n prachtig pakketje nu bestelt heeft je mams (of schoonmoeder, oma of oppas) dit cadeautje nog net op tijd voor Moederdag in de brievenbus. Er zijn verschillende soorten, allemaal even mooi én met jouw persoonlijke boodschap op het kaartje!

Deze setjes met bloemen komen speciaal verpakt in een plat doosje door de brievenbus. Tof hè. Dankzij een slim systeem blijven de bloemetjes gewoon vers, ze blijven echt dágenlang staan! Ik weet het uit eigen ervaring want heb al verschillende pakketjes rondgestuurd. Deze is speciaal voor Moederdag. Hoewel, nouja, je kunt 'm natuurlijk voor elke denkbare gelegenheid sturen. Deze Bloomery bestaat uit een strak houten standaard, een vaasje en hand-picked bloemen. Optioneel kun je er een kaart bij doen met jouw persoonlijke boodschap. Het pakketje is leuk joh. Het komt echt als een verrassing in de brievenbus en ziet er super stijlvol uit!

Bloemenpost
Bloemenpost

Deze met het kaarsje is ook heel leuk. En het mooie is: de opbrengst van deze Bloemenpost gaat 100% naar het Ouderenfonds. Een extra reden dus om deze verrassing te bestellen! Er zit een prachtige kaart bij en het pakketje wordt geleverd met een glazen stolpje met droogbloemen en twee geurkaarsjes. Echt superleuk als (Moederdag)cadeau, toch? Onthoud deze tip!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)