Slim: fashion zonnebril mét leesdeel!

Chic!
Chic!

Stel. Je zit op een terrasje, lekker in de zon. Even de menukaart checken... en je kunt 'm niet lezen. Ai, ai. Waarom maken ze die lettertjes tegenwoordig ook zo klein? Of wordt je arm gewoon steeds korter? Anyway. Zonnebril af, leesbril op. Best lastig. En toen ontdekten we Babsee. Fijne fashion zonnebrillen met ingebouwd leesgedeelte, hoe handig! En ook nog eens mooi. Love it!

Ik was er nooit zo mee bezig, met leesbrillen enzo. Maar nu mijn lief én steeds meer vriendinnen aan de leesbril moeten, wordt dit scenario ook voor mij steeds meer realiteit. Hoewel, ik heb iets uitstel van executie. Jaren geleden liet ik mijn ogen laseren (ik wilde van mijn lenzen af met mijn -4.5) waardoor het iets langer zal duren voordat ook bij mij de letters gaan dansen. Maar ik merk het al, vooral bij shampooflessen en potjes crème. Want echt, daar zijn die lettertjes toch wel verrekte klein.

Wat ik vertellen wilde: als je zoals nu lekker in de zon op een terras zit en de menukaart of je telefoon wilt lezen, is het toch onhandig dat je je zonnebril af, en je leesbril op moet zetten. Nu heeft Babsee zonnebrillen ontwikkeld in drie verschillende modellen die een ingebouwd leesgedeelte hebben. Léuke brillen, zelfs! Handig joh! Er is flink over nagedacht: de glazen lopen van donker naar licht waardoor het leesgedeelte goed gebruikt kan worden, en ze bieden ook nog eens 100% UV-bescherming. Super belangrijk.

Ze zijn er voor haar. Ze zijn er voor hem (denk: vaderdag!). In gevlamd bruin of in chic zwart. En dat voor slechts € 44,95, álle modellen! De brillen zijn allemaal Dutch Design en dus naast superhandig ook nog eens super fashionable. Hop, die moet je standaard in je tas hebben! 

Kijk, dit is dus niet meer nodig: twee brillen op je neus. Niemand die doorheeft dat jij gewoon een leesbril hebt! Hurray!

Ik vind deze zonne- annex leesbrillen dus echt een musthave en ga het al mijn vriendinnen vertellen die ik steeds maar weer onhandig zie doen in de zomer. Ook iets voor jou? Of voor je moeder, collega of lievelingstante? Leuke cadeautip :-).

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)