Deze takken staan super in je huis

Rozenbottel
Rozenbottel

Mooi hè: decoreren met takken. Ik houd van die soberheid: samen met een mooie vaas is zo'n tak super decoratief. Bij Green-Bubble.com, een van onze nieuwe shops van deze maand, hebben ze prachtige takken. En ik zag dat ze nu in de sale zijn!

Deze rozenbottel is een klassieker. Ik heb er zelf ook eentje in mijn studio staan, en ook thuis in de woonkamer. Het leuke van deze takken is dat ze maanden, zo niet jaren kunnen blijven staan. En... je hoeft er geen groene vingers voor te hebben want ze hebben niets nodig dan een klein laagje water! Green Bubble bezorgt de tak met liefde bij je thuis. Hoef je er ook niet mee door weer en wind te fietsen! En heel fijn: hij is nu in de sale. Van € 22,- voor € 15,-!

Ilex
Ilex

Zin om de ultieme kerstsfeer in huis te halen? Dan is deze Ilex tak echt iets voor jou! Zo mooi en sober, en ook voor deze tak geldt: een beetje water en verder heeft 'ie niets nodig! Ook deze knappert is nu in de sale, van € 22,- ook voor € 15,-.

Pampas pluimen
Pampas pluimen

Ik heb zelf een paar bakken met pampas grassen op het terras staan. Zitten héle mooi pluimen in. Ook binnen staan die pluimen geweldig, moet je maar eens kijken naar deze pampas pluimen! Heel leuk om zo in een vaas te zetten. Ook iets voor jou, zo'n bijzondere tak in een mooie vaas? Vijf mooie pampas pluimen kosten nu € 30,-.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)