Deze deurmatten zijn bijna te mooi om vies te maken

Zo leuk: laat je eigen mat maken!
Zo leuk: laat je eigen mat maken!

Je kent ze vast wel: van die doorsnee jute deurmatten. Best boring, toch? Dit kon beter, vond Anne-Helena Degandt, founder van Mad About Mats. De Belgische shop ontwerpt deurmatten die er niet alleen ontzettend leuk uitzien, maar ook nog eens doen waar ze voor bedoeld zijn: jouw huis schoonhouden. 

Deurmatten met teksten

Een eerste indruk achter laten is belangrijk, so make sure it’s a good one! En vooral als het gaat om je huis. Dit is dé plek waar we volledig onszelf kunnen zijn, en waar we helemaal los kunnen gaan als het gaat om ons interieur. En wat is het eerste wat mensen zien wanneer ze je huis binnenkomen? Juist, de deurmat! Mad About Mats verkoopt deurmatten die echt een musthave zijn! Hier vind je matten in alle soorten en matten. Van grappige quotes tot relaxte printjes. Onze faves: deurmatten met teksten als ‘The floor is lava’ (vinden we leuk), ‘Live, laugh, leave’ of ‘Wipe your paws’ (jaaa, ook fan van). Hoe lachen is het als dit het eerste is wat mensen gelijk zien wanneer ze binnenkomen? Ze zijn zo leuk, bijna zonde om je voeten aan af te vegen! En hoe lekker is het om in de slaapkamer meteen met je blote voeten in een zachte ondergrond weg te zakken? 

Bijna te mooi om je voeten aan af te vegen...
Bijna te mooi om je voeten aan af te vegen...

Gepersonaliseerde deurmat

Van felle kleuren tot juist zachte, neutral tinten. Voor elk wat wils! En is je deurmat helemaal check? Dan kun je ook andere kamers pimpen! Mad About Mats heeft namelijk ook matten voor in de slaapkamer, badkamermatten en nog veel meer! Je kunt zelfs in de serie Mad About Mats Mini een mat personaliseren met het geboortekaartje van jouw zoon of dochter. Wat een origineel idee! Let op: je moet een hoogwaardig PDF-bestand kunnen aanleveren.

Anne-Helena van Mad About Mats verzint de leukste matten
Anne-Helena van Mad About Mats verzint de leukste matten

Keuzestress? Geen probleem! Bij Mad About Mats kun je kiezen uit twee collecties. ‘Mad’ en ‘Mini’. De matten zijn gesorteerd op stijl, die de leukste namen voor matten ever hebben! Want van namen als ‘Ethnic Jungle’, met prachtige tropische kleuren, ‘Ibiza Chill’ met een heerlijke laid-back vibe of ‘Natural Chic’ met tijdloze strakke designs word je toch meteen blij? Wij in ieder geval wel. 

In de wasmachine

De matten zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook nog eens handig om je voeten aan af te vegen. Binnen een mum van tijd zijn je zolen weer helemaal schoon. Is de mat vies geworden? No worries, de matten zijn zelfs wasbaar! Even in de wasmachine en hop, jouw mat is weer lekker fris. Zeep of andere chemicaliën zijn niet nodig om toe te voegen, water is voldoende. Hoe handig! Je snapt: inmiddels zijn ook wïj helemaal mad about mats

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)