Deze 5 modeklassiekers shop je nú in de SALE!

Geweldiuge winterjas van Sissy-boy
Geweldiuge winterjas van Sissy-boy

Jaja, de SALE is weer aangebroken. Nu is het tegenwoordig bijna het gehele jaar SALE, maar nu de kerstdagen voorbij zijn wordt er weer een schepje bovenop gedaan. Dit is dus een goede periode om klassiekers te kopen: kledingitems die áltijd kunnen - wat de trend ook is. Deze vijf items kun je meteen aan je favorieten toevoegen!

Ik ben dol op winterjassen. Van heerlijk warme, duurzame parka tot mijn Filippa K wollen mantel (die ik al een jaar of acht heb): ik heb in de loop der jaren een mooie collectie jassen opgebouwd. Deze jas van Sissy-Boy is ook zo'n klassieker. In mooi antraciet, voorzien van klassieke weef en in een lengte die altijd goed is. Met lange leren laarzen of met sneakers: deze winterjas kan altijd. Van € 159,99 voor € 64,-.

Travel jersey outfit van Zusss
Travel jersey outfit van Zusss

Bij Zusss.nl is de SALE ook volop begonnen. Nu zijn ze daar sowieso van de basics, dus dit is een goede tijd om je kledingkast even onder de loep te nemen en eventueel aan te vullen met nieuwe basics. Met zo'n heerlijke top en bijpassende broek van traveljersey, bijvoorbeeld. Zit heerlijk, kreukt niet, is altijd goed. Zeker nu we meer dan ooit comfy kleding dragen! Top van € 39,95 voor € 23,97, broek van € 59,95 voor € 35,97.

Alchemist broek
Alchemist broek

Was je van plan vaker duurzame kleding te kopen, maar houden de vaak hogere prijzen je tegen? Grijp dan nu je kans. Bij een duurzame shop als Takeitslowstore.nl is de SALE begonnen, waardoor je nu prachtige, duurzame en tijdloze items shopt voor heel veel minder. Ik vind deze rechte, heerlijk soepel vallende broek van Alchemist bijvoorbeeld echt een topper. Normaal gesproken € 129,90, nu voor € 77,94. Wat een mooie kans om zo'n klassieker aan te schaffen. 

Jurkje in vintage green
Jurkje in vintage green

Een klassiek jurkje in zwart of in vintage green zoals dit exemplaar mag natuurljk niet ontbreken in je kast. Dit jurkje van By-Bar is normaal € 149,95 en shop je nu voor € 59,95. Wow, maar liefst 60% korting op zo'n prachtig jurkje! De vraag is niet óf je dit gaat shoppen, maar voor welke kleur je kiest. Klassiek zwart of nét even een tikkeltje van het zwarte af, en kies je voor vintage green?

De klassieke coltrui-met-streep
De klassieke coltrui-met-streep

Heb je het over klassiekers, dan mag zo'n zwarte coltrui (dit keer met leuke afwerking door de legergroene strepen op de mouw) niet ontbreken. Hij is van Plein Publique, waar je soms klassiekers in de SALE vindt. Deze coltrui kost normaal € 89,- en shop je nu voor € 59,-. Pakken die kans!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)