Deze 4 producten kopen we nog vaak stiekem

Deze 4 producten kopen we nog vaak stiekem
Deze 4 producten kopen we nog vaak stiekem

Sommige producten worden vol trots gekocht, het wordt zelfs aangekondigd en na ontvangst op social media met de wereld gedeeld. Maar er zijn ook aankopen die minder vaak worden gedeeld en in blanco verpakkingen bezorgd worden. Welke producten zijn dit en hoe ga je hiermee om?

Alles voor haar
Of je nu te veel of te weinig haar hebt en of het nu gaat om het haar op je hoofd of het haar op je benen, er zijn veel haarverzorgingsproducten die liever nog discreet besteld en bezorgd worden. Denk bijvoorbeeld aan crèmes om extreme haargroei tegen te gaan of gekleurde haarsprays tegen grijzend haar of kale plekken. Ook haargroei- en haarverfproducten worden nog vaak online besteld in plaats van in de winkel gekocht. 

Below the waist
Op websites waarop anoniem besteld kan worden kom je vaak aambeienzalf en cellulitiscreme tegen. Deze producten kopen we liever niet in de winkel maar laten we graag discreet en neutraal aan huis bezorgen. Net zoals condooms en tampons, ook deze producten komen nog vaak voor op deze websites. Intieme verzorging om het daar beneden helemaal fris en schoon te houden staan ook in de populaire categorieën. 

Intimiteiten 
Online worden er steeds meer sextoys verkocht en dat is ook goed te begrijpen, deze items komen namelijk steeds vaker voorbij in de media en er wordt ook steeds opener over gesproken. Echter kopen we deze artikelen liever nog online en laten we het discreet bezorgen dan dat we hiervoor naar een fysieke winkel gaan. Vooral de term dildo kopen wordt online vaak specifiek opgezocht. Dit soort artikelen bekijken we liever even aandachtig vanuit de veiligheid van onze eigen slaapkamer blijkt. 

Het figuur 
Of het nu gaat om afvalpillen, corrigerende kleding of specifieke voeding, dieetartikelen worden vaak online via een discrete webwinkel besteld. Dat terwijl hier ook genoeg van in de schappen in supermarkten en drogisten te vinden zijn. Online blijkt de drempel voor velen toch kleiner. 

Zelf bestellen?
Er zijn genoeg producten die mensen liever vanuit de privacy van hun eigen woonkamer bekijken, uitzoeken en bestellen dan dat ze hiervoor naar de winkel moeten. Ook is het een opluchting dat het bezorgd wordt in een blanco verpakking zonder referentie naar de webwinkel. Het is helemaal niet erg om dit te doen, het zorgt er juist voor dat we voor extra producten kiezen die ons leven verbeteren. Dit wel zonder de zorgen en stress die een fysieke aanschaf kan veroorzaken. Wees daarom ook niet bang om via deze weg te kijken wat er voor jou mogelijk is, als je dit een hoop zorgen of ongemak bespaard. 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)