De musthaves voor in de tuin

De musthaves voor in de tuin
De musthaves voor in de tuin

Met de zomer in aantocht is het tijd om de tuin weer klaar te maken voor de warme dagen. Of je nu van plan bent om te ontspannen in de zon, te barbecueën met vrienden of gewoon te genieten van de natuur, er zijn een aantal musthaves die je niet mag missen voor de perfecte zomer in de tuin. In deze blog lees je de belangrijkste musthaves voor in de tuin deze zomer.

#1. Tuinmeubilair

Tuinmeubilair is een essentiële musthave voor in de tuin. Of je nu een klein balkon hebt of een grote tuin, er is altijd wel een geschikte set te vinden die past bij jouw wensen en ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een comfortabele lounge set of een tuintafel met stoelen om lekker te kunnen eten en borrelen in de zon. Bij een lekkere plek om te zitten hoort natuurlijk ook een fijne terrasverwarmer! Overdag kan het namelijk warm zijn, maar in de avond koelt het ook weer snel af. Daarnaast kun je met een terrasverwarmer bij koude dagen ook heerlijk buiten genieten van warmte. Tip: bij Toppy hebben ze een groot assortiment aan verschillende soorten terrasverwarmers. 

 
#2. Terrasverwarmer gas

Wil jij meer dan alleen een terrasverwarmer? Kies dan voor een terrasverwarmer op gas. Dit zorgt ervoor dat je nog langer geniet in je tuin, want deze heater is veel krachtiger en verwarmt veel meer oppervlakten. Een groot voordeel is dat je een gas terrasverwarmer makkelijk verplaatst, omdat je niet afhankelijk bent van elektriciteit. Extra leuk: met een flameheater creëer je een zichtbare vlam. Hierdoor krijgt je tuin nóg meer sfeer. Wil jij een terrasverwarmer gas? Kijk dan ook eens bij Toppy. 


#3. Barbecue

Een barbecue is natuurlijk een musthave voor in de tuin. Het is een ideale manier om te genieten van lekker eten en gezelligheid met vrienden en familie. Er zijn verschillende soorten barbecues beschikbaar, zoals een houtskool barbecue, gasbarbecue en elektrische barbecue. Kies het type barbecue dat het beste bij jouw wensen past.

#4. Verlichting

Verlichting is belangrijk in de tuin, vooral als je ’s avonds wilt genieten van de zomerse sfeer. Kies bijvoorbeeld voor mooie sfeerverlichting, zoals lampionnen, kaarsen of lichtslingers. Maar ook praktische verlichting, zoals grondspots of wandlampen, kunnen handig zijn om te zorgen voor voldoende licht als het donker wordt. Door gezellige verlichting toe te voegen zal je tuin binnen no-time een sfeervolle uitstraling krijgen. 

#5. Planten en bloemen

Een tuin zonder planten is natuurlijk geen tuin. Zorg daarom voor mooie bloemen en planten in de tuin. Kies bij voorkeur voor planten die passen bij het klimaat en de grondsoort van jouw tuin, zodat deze optimaal kunnen bloeien. Kies voor kleurrijke bloemen, zodat je tuin een gezellige en mooie sfeer krijgt. 

 
Kies dus voor een heerlijke terrasverwarmer, een barbecue, verlichting en mooie planten en bloemen voor een heerlijke sfeer in de tuin. 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)