De leukste apps voor op reis

1 favoroute.jpg
1 favoroute.jpg

Waar zouden we zijn zonder onze smartphones? Die o zo handige mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Zelfs op vakantie kunnen we niet meer zonder. En hoewel je je smartphone misschien wel eens vervloekt en we steeds meer de behoefte krijgen even 'offline' te gaan, zijn ze toch ook wel heel handig. Zeker op reis. Even snel iets opzoeken, een hotel checken of kijken wat er voor leuks in de buurt te doen is. Ik heb een selectie voor je gemaakt van handige apps voor op reis, zeker niet onmisbaar, wel leuk!

Favoroute
Op Favoroute delen journalisten, bloggers en locals hun leukste ontdekkingen. Wereldwijde tips voor onontdekte hotspots, prachtige locaties in de natuur en routes. Kies op thema of bestemming en stel je eigen reisgids samen met de beste tips van anderen.

2 favoroute-2.jpg
2 favoroute-2.jpg

Over
Met de gratis app Over kun je je vakantiefoto’s bewerken en nog beter maken. Leuker nog is de mogelijkheid om creatief los te gaan op je foto’s. Kies je mooiste foto en plaats er een quote op. Leuk om te delen via Instagram en je vrienden mee te laten genieten van jouw fijnste momenten op reis.

3 app over1.jpg
3 app over1.jpg

Route.nl
Ontdek de leukste routes in Nederland, voor fietsers en wandelaars. Verblijf je op een bijzonder plekje in ons eigen land en wil je er graag op uit in de omgeving, raadpleeg dan de route.nl app. Je vindt zo niet alleen de mooiste routes, ook ontdek je gezellige restaurantjes voor onderweg.

4 routenl.jpg
4 routenl.jpg

reacties op dit blog (1)

08 mei 2016
miriam
De app Over kost voor Android 4,50...😔
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)