Cute Stuff: cadeaus waar je vrolijk van wordt!

Cute Stuff: Kawaii cadeaus waar je vrolijk van wordt!
Cute Stuff: Kawaii cadeaus waar je vrolijk van wordt!

Schattige knuffels, vrolijke stationery en kleurrijke cadeaus. Je vindt het allemaal bij CuteStuff.nl, hét online adres voor kawaii cadeaus en happy lifestyle producten.

Kawaii
Zodra je de site van CuteStuff bezoekt, weet je meteen waarom de shop zo heet. De schattige en kleurrijke knuffels spatten van het scherm. En dat is ook precies de bedoeling, het is heel kawaii. Ka wat? Leggen we even uit! Kawaii is onderdeel van de Japanse cultuur, en draait om alles wat schattig en aaibaar is. Het is ontstaan in de jaren ‘70 van de twintigste eeuw bij Japanse tienermeisjes, die veel hartjes en emoji’s in hun schrift gebruikten. De controverse die dat opleverde (het werd zelfs verboden op scholen) leidde uiteindelijke tot een enorme populaire stijl toen het door tijdschriften en de reclame wereld werd overgenomen. En ineens was kawaii een trend. Overal zag je producten met schattige karakters, regenbogen, sterren, hartjes en bloemen. Meest iconische voorbeeld dat hieruit voort is gekomen, is Hello Kitty, wie kent haar niet!

Dewi van CuteStuff
Dewi van CuteStuff

Cadeau
Terug naar Nederland én naar Dewi van CuteStuff. Nadat ze kennis had gemaakt met de kawaii lifestyle en de super leuke items die vooral in Japan gemaakt werden, was ze ervan overtuigd dat we in Nederland ook wel wat van die kawaii konden gebruiken. En dus speurt ze naar producten die producten die altijd schattig zijn en een glimlach op je gezicht toveren. Wat ons betreft is ze daar behoorlijk goed in geslaagd! En of je nu iets leuks voor jezelf shopt of een cadeau voor iemand anders, we laten je een paar van onze favorieten zien.

Kawaii plushies van CuteStuff
Kawaii plushies van CuteStuff

Schattige knuffels
Kan natuurlijk niet anders dan dat we beginnen met die te schattige knuffels! Of plushies, zoals ze ook wel worden genoemd. Zo cute, met die kleine zwarte oogjes en roze wangetjes. Lieve konijntjes, grappige wortels en avocado’s, zachte beertjes. Maar pas op, er zijn ook ondeugende knuffels! Voor de kenners: je vindt hier onder meer de officiële collectie van BT21, Molang en Pusheen. 

Cute as a bunny stationery!
Cute as a bunny stationery!

Stationery
Ook voor op je bureau zijn er een hoop leuke kawaii items te vinden, te beginnen met gelpennen. Zo cute, die konijntjes, lama’s en bloemen dino's! En dan die stickers, echt zo veel keus. Plant life stickers voor als je groene vingers hebt, stickers met eten voor echte foodies (sushi!) of kittens. Te gek om hier je saaie notebooks, kalenders en schriften mee op te leuken. En wij als fans van washitape worden natuurlijk ook heel blij van al die vrolijke rolletjes van Paper Sutekka. We gebruiken het echt overal voor!

Waterflessen van glas en metaal
Waterflessen van glas en metaal

Lifestyle
Kom je niet aan je twee liter water per dag, zet dan een van deze glazen of metalen drinkflessen op je bureau. Zo veel cuteness kun je toch niet weerstaan? Ook leuk en heel subtiel zijn de Cutie Squad pins, die allemaal hun eigen persoonlijkheid hebben, zoals booklover, foodie en dreamer. En wil je nooit zonder een vleugje kawaii zitten, check dan de sleutelhangers. 

Je vindt nog veel meer leuks bij CuteStuff, zoals BTS figuren en karakters uit series en films, mysterie items in surprise boxen (voor als je niet kunt kiezen), lampjes en grote knuffel kussens. Altijd kawaii, want zoals ze zelf zeggen: look cute, play cute, be cute!

CuteStuff vind je uiteraard ook op instagram!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)