Crowdfunding bij Riverstones

Giftbox S E R E N E Bali vibes. Zó mooi.
Giftbox S E R E N E Bali vibes. Zó mooi.

Whoop-whoop. Ik heb voor het eerst aan crowdfunding gedaan, jawel! Misschien ben ik een laggard, maar eerder kwam het er gewoon niet van. Nu, bij Riverstones, kon ik deze kans niet laten liggen. Ik bouw nu mee aan een fabriek op Bali, hoe gaaf is dat?

Riverstones: ik vind het een prachtig sieradenlabel. Die ringen... Die armbandjes... Maar ook die kettingen met stenen... Súpermooi. Ik nam al eens een kijkje achter 't scherm bij Ronja, eigenaresse van Riverstones. En was na het horen van Ronja's verhaal helemáál gegrepen door haar label. Mijn smaak ten voeten uit!

Geweldige armbandjes, leuke cadeau-tip!
Geweldige armbandjes, leuke cadeau-tip!

Een tijdje geleden mailde Ronja. Ze had een nieuw idee: ze wilde een eigen duurzame fabriek op Bali laten bouwen om daarmee het eerste duurzame en betaalbare sieradenmerk te worden dat vrouwen inspireert. Want wat Ronja wil met Riverstones, is dat wij - drukke, moderne vrouwen - stilstaan bij de schoonheid om ons heen. Da's natuurlijk een heel mooie missie. En met een eigen duurzame fabriek kunnen de sieraden met fairtrade materialen én toewijding van de lokale bevolking gemaakt worden. De lokale bevolking wordt door Riverstones opgeleid en heeft zo de kans om hun kennis op het gebied van duurzaamheid te vergroten. En zo zien wij als consument waar onze sieraden vandaan komen. Maar OMG - een eigen fabriek. Hoe pak je zoiets aan? Ronja besloot crowdfunding in het leven te roepen en ik zeg: wat een werelds idee!

Duurzame productie op Bali, dat is wat Ronja wil
Duurzame productie op Bali, dat is wat Ronja wil

Nu kun je losse items kopen of complete pakketjes (tip * tip: wat een geweldig kerstrelatiegeschenk! Als je toch een baas hebt die zo'n sieradenpakketje cadeau geeft...). En het leuke is: je koopt al deze items met fikse korting én bouwt dus mee aan de Riverstones-fabriek. Het doelbedrag is al gehaald! Maar het streefbedrag nog niet, dus laten we daar met z'n allen aan meewerken. Jij mooie sieraden (leuke Sint- of kerstcadeautip!), Riverstones een eigen fabriek waarmee ze duurzame productie een nieuwe boost geeft. Je kunt gewoon naar de website van OnePlanetCrowd gaan, waar je de actie vindt. Kijk dan eerst naar de items waaruit je kunt kiezen en meld je dan aan. Zo heb ik vanmorgen een armbandje besteld - om het te proberen - en ga nu echt overstag, ik doe ook meet met de giftbox S E R E N E Bali vibes. De nagellak ken ik (is héél mooi en goed) en de sieraden, tja... ken ik natuurlijk ook. Normaal kost zo'n pakket € 88,45, maar ik kan 'm nu kopen voor € 45,- én investeer dan in de fabriek van Riverstones. En daarmee heb ik dus echt het gevoel dat Riverstones ook een beetje 'mijn' label is. Bijzonder toch?

Ook mooi: kettingen
Ook mooi: kettingen

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)