Clean desk policy dankzij deze stylish bureau accessoires

Kijk nou hoe mooi! Stylish bureau-accessoires en een bijpassende muur
Kijk nou hoe mooi! Stylish bureau-accessoires en een bijpassende muur

We roepen het te pas en te onpas in de Flavourites-studio en op onze thuiswerkplek: clean desk policy! En echt, dat werkt zoveel prettiger dan te moeten buffelen temidden van stapels post, notitieboekjes en lege kopjes. Sinds we de stylish bureau-accessoires van Aptiq hebben ontdekt, zijn we addicted. Supermooi en functioneel, wat ons betreft een gouden combi. En, spoiler alert: het werkt écht efficiënter met een opgeruimd en stijlvol bureau.

Het begon met de computerstandaard met opberglaatje. Mijn monitor staat nét te laag, dus ik zocht al langer naar een handige, stijlvolle oplossing. Bij Aptiq zag ik zo'n monitor standaard met lade. Precies de goede hoogte voor mij, en de lade is heel handig voor belangrijke post, bonnen en ander papierwerk dat ik niet mag kwijtraken. Echt prachtig, in verschillende kleuren te koop en heel functioneel. Ik ging voor kleur sand. Wat denk je dat er gebeurde... ik vond deze kleur zó mooi, dat ik 'm wilde doortrekken op mijn werkplek thuis. Met de lade ging ik naar de plaatselijke bouwmarkt, en zocht ik dezelfde kleur verf. Kleur 'bakfiets' van de Gamma bleek exact hetzelfde te zijn! Binnen no-time was mijn muur dus matchend met de lade onder mijn computerscherm. Echt supermooi! En een prima stimulans om de clean desk policy vanaf nu in te voeren.

Heel mooi én ergonomisch
Heel mooi én ergonomisch

Stylish desk topper

Maarja, toen had ik dus een prachtige bakfietskleur op de muur, een flashy monitorstandaard met opberglade in bijpassende kleur en een enigszins schmutzig geworden vilten bureau-onderlegger. 't Was werkelijk geen gezicht. Gelukkig heeft Aptiq ook daar een oplossing voor, want ze hebben ook prachtige bureau onderleggers. Alle accessoires passen bij elkaar en zijn er in zeven kleuren: zwart, stone, blauw, groen, midnight blue, forest green en in 'mijn' kleur sand. Of moeten we 'bakfiets' zeggen? Echt een prachtige combi, zeker met zo'n toetsenbord en muis van Aptiq. Leuk weetje: ik viel voor de kleur en uitstraling van de desk topper, maar het blijkt een product te zijn waarover is nagedacht. De afmetingen zijn namelijk dusdanig gekozen, dat je automatisch binnen schouderbreedte blijft werken. Bovendien creëer je dankzij deze - letterlijk en figuurlijk - topper een perfecte afstand tot je monitor. Dat scheelt een paar ritjes naar de fysio! Ook handig: de desk topper is gemaakt van duurzaam PU, en is heel eenvoudig schoon te maken. Een stuk handiger dan mijn vilten bureau-onderlegger, die ik niet helemaal meer schoon krijg.

Bij Aptiq weten ze hoe je clean desk policy toepast
Bij Aptiq weten ze hoe je clean desk policy toepast

Mooi en functioneel

Bij dit soort producten - mooi en functioneel - ben ik altijd benieuwd wie erachter zit. Het zijn namelijk producten waarvan je denkt 'Had ik het maar bedacht', maarja... da's vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Aptiq is een merk van marketeer Bart Jan Scholte. Al vóór Corona werkte hij regelmatig vanuit huis, waar hij zich meer en meer eraan begon te ergeren dat zijn keuken steeds meer op een kantoor begon te lijken. Hij ging op zoek naar kantooraccessoires die niet alleen heel handig, maar ook heel mooi zijn. Wat een briljante vondst, nu we ook na Corona steeds meer zijn gaan thuiswerken. Want Bart Jan heeft natuurlijk helemaal gelijk. Waarom zou je je huis er als een saai kantoor uit laten zien, als het ook heel anders kan? Als merkstrateeg kan ik dit merk echt enorm waarderen. Ook de naam trouwens, want Aptiq bestaat uit 'Apt' - aanpassen in 't Engels - en iq: 'slim'. Want, zo zeggen ze bij Aptiq, een fijne werkplek die bij jou past werkt nu eenmaal beter, prettiger en je blijft langer fit.

In allerlei kleuren, allemaal even stijlvol
In allerlei kleuren, allemaal even stijlvol

Slim werken

Super fijn dus dat mijn bureau nu al een paar weken helemaal strak en georganiseerd is. Ook onze Flavourites-studio hebben we inmiddels onder handen genomen, want je voelt 'm al: ook daar zit nu kleur sand op de muur en zijn we blij met onze nieuwe look & feel op het bureau. Een schot in de roos, als je 't ons vraagt. Bovendien een perfect match met het boek dat ik aan het lezen ben: 'Elke dag om 15.00 uur klaar' van Tijdwinst.com. Dit gaat over efficiënter werken, en ook zij pleiten voor een opgeruimd bureau. Mocht je dus nog een leuk, origineel en slim cadeau zoeken voor je lief, jezelf, je broer of bestie: check even de prachtige goodies van Aptiq. You'll thank me later.

Aptiq bij ons in de Flavourites-studio
Aptiq bij ons in de Flavourites-studio

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)