Christmas op Flavourites Live!

Mooi van Momantai Design
Mooi van Momantai Design

We gaan natuurlijk niet te veel verklappen hè, maar al bij binnenkomst in de grote stoere Kromhouthal ga je heel originele kerstaankleding zien (don't try this at home... hahaha. Je gaat het beleven, vanaf aanstaande vrijdag!). Maar ik dacht... zou vandaag een blog over leuke kerstversiering die je op Flavourites Live kunt shoppen niet een heel leuk idee zijn? Bij deze!

Steeds als ik door de rij deelnemers van Flavourites Live scroll, valt mijn oog op kerstige details. Zo zag ik bij Nouss Concept Store deze tafeldecoratie van Momantai Design. Deze 'blaadjes' zijn er in goud en koper. Je koopt ze als platte folie die je zelf kunt omvouwen. Vervolgens kun je er zelf een kaars in doen. Wat een ontzettend leuk product! Hmmm... die kom ik op Flavourites Live even bewonderen!

24 verrassingen
24 verrassingen

En dan dit. Zó leuk, op de een of andere manier vind ik dit heel Scandinavisch. Ik heb het over deze Christmas Calender die ik bij Uit 't Noorden zag. Het zijn 24 zakjes, die je ophangt aan de bijgesloten houten knijpers. In de zakjes stop je iets leuks of lekkers. Iedere dag in december tot aan kerst kan een zakje worden gepakt en leeggehaald. Zodra hij leeg is vouw je hem binnenste buiten en komt er een bos figuur te voorschijn. Langzaam richting Kerstmis ontstaat een heel landschap, leuk om naar te kijken en mee te spelen natuurlijk. Natuurlijk om elk jaar weer opnieuw te gebruiken en eh... wie zegt dat dit alleen rond de kerstperiode leuk is?

Voor de bom of voor cadeautjes!
Voor de bom of voor cadeautjes!

Heb je een kerstboom met een kluit? Ik wel, dus we recyclen de boom gewoon elk jaar opnieuw. Vorig jaar had ik de boom nog in een emmer staan, maar eigenlijk verdient 'ie beter. Wat gaat het worden: zo'n papieren zak die ik zag bij Winkeltje van Anne, of een stoere jute mand van Stoer Design? Beide is ook een optie. De boom in de jute mand, de cadeautjes in een zak van papier. Of andersom. In elk geval heel stijlvol allemaal!

Engeltjes van papier
Engeltjes van papier

En deze, leuk voor in de boom. Schattige engeltjes van papier! Heel leuk zijn ze; ik zag ze bij Van Wini. Eén ding is zeker: op Flavourites Live ga je héél veel ideeën opdoen voor een mooie decembermaand. Zin in!

Kom je ook kerstinkopen doen op Flavourites Live? Nog een paar nachtjes slapen!

reacties op dit blog (1)

21 november 2017
El de Jong
Leuk blog. De 'blaadjes' in goud en koper zijn erg leuk maar helaas wel erg prijzig.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)