Van tegelsticker tot metalen vogels: check onze 5 favoriete merken van Nouss Conceptstore

Originele labels vind je bij Nouss Conceptstore
Originele labels vind je bij Nouss Conceptstore

We zijn dol op conceptstores! Waarom? De eigenaren hebben een super goede neus voor leuke, onbekende labels die je niet zomaar overal tegenkomt, waar je veel eigen designs en handgemaakte producten vindt die een verhaal vertellen! En daar houden we van. Anouschka van Nouss Conceptstore is zo’n design-speurneus en wij laten je hieronder onze vijf favoriete labels uit haar shop zien!

Tegelstickers van Boubouki

De Duitse grafisch ontwerper Julia Bunger is de bedenker van deze geweldige tegelstickers. Heb je een saaie tegelmuur in de keuken of badkamer? Dan zijn deze tegelstickers een slimme en eenvoudige manier om dat muurtje een upgrade te geven! Zo hoef je dus niet op zoek te gaan naar nieuwe tegels, je kiest gewoon een paar (of heel veel!) leuke tegelstickers van Boubouki uit et voilà, je muurtje heeft een al een make-over. Er zijn stickers die perfect zijn voor in de keuken of in de badkamer. Of in het toilet, jij bepaalt helemaal zelf waar je deze mooie stickers plakt!

Tegelstickers van Boubouki
Tegelstickers van Boubouki

Tassen en stationery van Monk & Anna

Het klinkt enorm internationaal, maar achter Monk & Anna zitten drie hartstikke Nederlandse designers. En die ontwerpen te gekke tassen, stationery en accessoires met een eigen signature look. Het doet een beetje Japans aan, die minimalistische maar o zo stijlvolle ontwerpen in zachte, aardse tonen. Wij worden in ieder geval heel blij van de tassen met subtiele details die bij elke outfit en gelegenheid passen.

Tassen en stationery van Monk & Anna
Tassen en stationery van Monk & Anna

Servies van House of Disaster

Hoe leuk is dit servies van het Engelse House of Disaster! Lekker kleurrijk en met gezellige tekeningen van dieren of de natuur. Soms hebben ze een gouden accent of is er een 3D element verstopt op de bodem van je kopje. Gezellig toch, zo’n kreeft of vis in je thee! Het allerleukste is om de verschillende kopjes, mokken en schaaltjes lekker te mixen en matchen voor een kleurrijk geheel.

Servies van House of Disaster
Servies van House of Disaster

Sieraden van Petra Reijrink

De handgemaakte sieraden van Petra Reijrink zijn vrouwelijk, eclectisch, hebben een vleugje vintage en zijn soms een tikkeltje humoristisch. Alles behalve doorsnee en saai dus. Petra gebruikt voor haar statement sieraden graag stenen, parelmoer en vintage of hergebruikte elementen. Verwacht dus geen kleine, subtiele juwelen! De oorbellen, colliers en armbanden worden in een kleine oplage gemaakt en het merendeel is zelf uniek. Dus echt one of a kind! Als je op zoek bent naar een stijlvol en bijzonder sieraad, dan kun je eigenlijk niet om dit bijzonder label heen.

Unieke sieraden van Petra Reijrink
Unieke sieraden van Petra Reijrink

Metalen vogels van Birdwise

Als je van de natuur en van vogels houdt, dan word je zeker weten blij van dit mooie label. Het Amsterdamse Birdwise ontwerpt en maakt namelijk vogels van cortenstaal. Je weet wel, dat staal dat eerst zwart is en dan zo mooi verroest tot een prachtige brons rode kleur! De metalen vogels kun je makkelijk in hout bevestigen, bijvoorbeeld aan een schutting of schuurtje. Zo heb je een super mooi tuinaccessoire. En als je er ook nog eens vetbolletjes aan hangt, komen de echte vogels er misschien wel gezellig bij zitten!

Cortenstaal vogels van Birdwise
Cortenstaal vogels van Birdwise

  

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)