Cadeautip: digitale fotolijst mét wifi en handige app

wat een geweldig cadeau, zo'n digitale fotolijst!
wat een geweldig cadeau, zo'n digitale fotolijst!

Mocht je nog op zoek zijn naar een bijzonder cadeau, dan heb ik hier een gouden tip voor je. Dit digitale fotolijstje van Kikienco.nl is een schot in de roos voor opa & oma (op afstand), je lievelingstante of je broer die ver weg woont. Het speelt foto's en filmpjes af die je met een app zelf kunt uploaden. Hoe bijzonder is dat! Staat dit lijstje bij je ouders op de schouw, stuur je - hup - even wat leuke foto's door en ze kunnen meegenieten! Echt ontzettend leuk.

Foto's zijn gewoon áltijd leuk. En we maken er natuurlijk ook gigantisch veel met z'n allen. Soms stuur je even een leuke foto van de kinderen of van jezelf naar je mams, maar zo'n foto verdwijnt dan al snel in de mailbox of app-wisseling. En een foto in een lijstje op de kast of schouw bij je ouders thuis is natuurlijk heel leuk, maar wil je een béétje actueel blijven, dan zul je eigenlijk elk jaar wel een paar nieuwe foto's in de lijstjes moeten doen. Dat kan ook anders. Daar zijn die handige digitale fotollijstjes voor! Maar eerlijk is eerlijk: mijn ouders hebben er al jaren eentje en ik zie al die jaren al dezelfde foto's langskomen... Van toen we stúkken jonger waren ;-). Nu heb ik laatst de digitale fotolijstjes van Kikienco.nl ontdekt en die gaan een hele stap verder. Het zijn mooie, strakke lijstjes (je kunt zelf kiezen uit zwart, wit of hout-look) waarbij je met een app foto's kunt toevoegen - je krijgt hier een speciale code voor. Hoe het precies werkt leg ik hieronder uit!

Zet de foto's zelf op je lijst of stuur ze door via de app
Zet de foto's zelf op je lijst of stuur ze door via de app

Als je een fotolijstje aanschaft, kun je meteen de gratis Frameo-app downloaden. Je krijgt dan een persoonlijke, steeds weer te gebruiken code die bij het betreffende fotolijstje hoort, zodat je foto's, filmpjes en eventueel korte tekstjes direct naar de lijst kunt doorsturen. Moet je je eens voorstellen hoe leuk dat is! Ben je een middagje buiten de deur voor een boswandeling, stuur je meteen leuke foto's door. Straks, als we weer mogen reizen, laat je direct de leukste vakantiefoto's op de fotolijst verschijnen. De kinderen sturen zelf filmpjes naar opa en oma, en ook je zus krijgt een code en stuurt leuke foto's door. Ik noem maar even wat ideeën, want de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Wat ik zelf altijd wel belangrijk vindt, is dat het lijstje heel gemakkelijk te bedienen is. Ja, ook door mensen die al wat ouder zijn. Eigenlijk spreekt alles voor zich, je fietst er zo doorheen. En door een beveiligingssysteem kan verder niemand bij de foto's. Alles werkt met een speciale, persoonlijke code. Ook wel zo fijn.

Ook filmpjes kun je afspelen op de fotolijst van Kiki&Co
Ook filmpjes kun je afspelen op de fotolijst van Kiki&Co

Ook voor jezelf is zo'n digitale fotolijst te gek. Eindelijk hoef je niet meer lang te scrollen voor die ene leuke foto, maar je stuurt 'm gewoon door naar de lijst. Ook op vakantie stuur je meteen de leukste foto's door. Perfect dus voor je (schoon)ouders, voor je zus, voor die ene vriendin die ver weg woont of dus gewoon voor jezelf.

Handig: vanaf je telefoon zo op de lijst!
Handig: vanaf je telefoon zo op de lijst!

Leuk om te weten: van elke verkochte lijst, doneert Kikienco.nl drie euro aan alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam om te voorzien in een beter leven. Heel mooi!
.
PS Heb je last-minute stress? Kikienco.nl heeft een supersnelle levering, voor 23.00 uur besteld is dezelfde nog nog verzonden!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)