Blue Monday? Welnee!

Om blij van te worden: happy message pills
Om blij van te worden: happy message pills

Oké, oké: het is Blue Monday. Of je er nu wat van vindt of niet; de ijskoude regen van vandaag (wáárom pakte ik vanmorgen niet gewoon de auto in plaats van de fiets?) zorgde wat mij betreft inderdaad voor het ultieme Blue Monday-gevoel. Nu ik weer lekker warm en droog thuis achter mijn computer zit, laat ik graag drie musthaves zien die - mócht je er last van hebben - een onvervalst Blue Monday-gevoel als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Als eerste: deze happy message pills van Bycaitlin.nl. Superschattig. In deze 'pillen' zit een ieniemienie blanco briefje gerold waarop je een lieve boodschap kunt schrijven. Ontzettend lief om aan iemand te geven die ziek of sip is, die of zo'n instant gelukmakertje gewoon even verdient. Prijs € 1,-/vijf stuks (ja, je leest het goed!).

Zo leuk: het Rak Boek!
Zo leuk: het Rak Boek!

Dit toffe RAK-boek van Studiozomooi.nl geeft je 333 ideeën waarmee je de wereld een beetje vrolijker maakt. Verras je liefde met een confetti-douche of stel een persoonlijke tape samen. Prijs € 14,99.

Zalige boszeep
Zalige boszeep

Nou, en dit dan. Ik ben heel, heel erg dol op zeep. En deze boszeep van Nanii.nl ziet er niet alleen fantastisch uit maar ruikt volgens mij ook waanzinnig lekker. Dennen, rozemarijn, eucalyptus, rozemarijn: mmm! Prijs € 6,15.

Zo. Gaat het weer een beetje?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)