Bijzondere designs van Studio Job

Studio Job interieur designs
Studio Job interieur designs

Een van de nieuwste ontwerpen van Studio Job zijn deze te leuke Neon Sign Blow en Tongue. Een led wandlamp met een catchy design! Deze iconische lampen zijn ontworpen door Studio Job voor de Italiaanse fabrikant Seletti. Deze moest ik gewoon in de collectie van Studiodewinkel hebben!! Job Smeets en Nynke Tynagel combineren traditionele en moderne technieken om unieke objecten te produceren. Hun designs onderscheiden zich door liefde voor detail en vrijheid van expressie. Deze lampen zijn heuse eye-catchers voor in je interieur! Een grote mond met rode lippen en witte tanden! Een kunstwerk dat ook nog eens licht geeft!

Studio Job is opgericht door Job Smeets en Nynke Tynagel in 2000 na hun afstuderen aan de Dutch Design Academy in Eindhoven. In de jaren daarna zijn ze uitgegroeid tot de hedendaagse pioniers van persoonlijke expressie. Traditionele en moderne technieken worden gecombineerd om unieke objecten te produceren die zo populair zijn vanwege hun iconische, heraldische en cartoonachtige stijl. Zoals ook dit iconische ontwerp van dit geweldige ontwerp duo! De Tiffany lamp. Iconisch + Ironisch - kunst en design slim in balans. Een heus conversation piece. Prachtige kap van bladeren met daarop een adelaar en de lampenvoet is de stam en wortels van de boom met touch dimmer! Gemaakt van kunsthars met goud details. 

Studio Job heeft ook deze te leuke betaalbare wandborden ontworpen. Iconisch porseleinen borden met een afbeelding van een sensuele mond, Peace teken of een gebakken ei! Kleine kunstwerkjes voor aan de wand. Weer een andere onweerstaanbaar onconventionele en brutale cultverzameling - BLOW - is het resultaat van de nieuwste samenwerking tussen Seletti en Studio Job. Deze afbeeldingen behoren tot de onmiskenbare stijlen van deze hyperrealistische popartiesten. Haute couture design wordt pert-a-porter, geladen met een hyperkracht die objecten in een sculptuur transformeert.

Op de te leuke site van Studio Job vind je nog meer bijzondere designs. Gelimiteerde oplages van diverse designs zijn daar te koop met echtheid certificaat en geleverd in mooi houten boxen. Waaronder deze geweldige stof gemaakt door Vlisco. Vlisco is een Nederlands bedrijf dat prachtige geprinte stoffen maakt. Sudio Job heeft dit bijzonder patroon voor Vlisco ontworpen.

Designs van Studio Job zijn te vinden in meer dan 40 musea over de hele wereld. Zoals de designs hieronder opgenomen zijn in de collectie van het Groninger museum! Studio Job is gepassioneerd over het opbouwen van een oeuvre dat steeds extravaganter wordt in zijn details en steeds persoonlijker wordt. Het motto is Maximalisme, het doel om fictie de baas te spelen. Alle Studio Job-projecten onderscheiden zich door liefde voor detail, vrijheid van meningsuiting en een mix van 2D en 3D.


Liefs Sandra van Studiodewinkel
www.studiodewinkel.nl

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)