Bijzonder denim

Kijk. Allemaal gemaakt van denim!
Kijk. Allemaal gemaakt van denim!

Twee weken geleden vonden in Amsterdam de Denim Days plaats. Nu ben ik er zelf niet geweest, maar het inspireerde wel om eens te zoeken naar denim-en-dan-net-even-anders. resultaat: een Pinterest-board met bijzondere items van denim. De komende tijd gaan we dit board verder aanvullen! En... denim-schatten uit de leukste webshops. Speciaal voor alle denim-lovers!

KIjk dan: deze opbergers maak je gewoon van een oude jeans! Hoe te gek! Je vindt ze op ons Pinterest-board.

Gaaf kleed
Gaaf kleed

En dan dit kleed van denim. Een tijdje geleden kreeg ik een leren poef, gemaakt uit allerlei leren labeltjes die je op spijkerbroeken vindt. Zou een geweldige combi zijn met dit kleed - ook gevonden op Pinterest. Zie je jezelf al zitten, op de bank, voetjes op het kleed - en dan gehuld in deze denim pumps van Colette Sol?

Mooie pumps
Mooie pumps

Deze jeans-jurk is van Dressfactor, waar je je eigen jurkjes kunt ontwerpen. Liever iets bestellen dat kant-en-klaar is? Dan vind je deze jeansjurk misschien wel een leuke optie! Dat denim ook superchic kan zijn, laat Perfectly Basics zien met deze denim jumpsuit van Hugo Boss. Wow!

Jeansjurk
Jeansjurk

En neem Toms. Zij hebben nu de Chambray-collectie - ik zat er al eerder naar te gluren. Chambray lijkt op jeansstof, maar bestaat uit een iets andere weeftechniek waardoor het net even anders is. De Chambray-collectie staat in elk geval wel perfect bij je jeans. Super leuk, de schoenen die ze hier hebben. En... One for one, dus als je een paar schoenen koopt, krijgt een kind in nood ook een paar schoenen.

Denim jumpsuit van Hugo Boss
Denim jumpsuit van Hugo Boss
Chambray van Toms
Chambray van Toms
Instappers Chambray
Instappers Chambray

reacties op dit blog (1)

02 mei 2016
Janneke
Check onderstaande link eens, een super leuke denim sjaal. http://www.j-jewel.nl/a-43724147/nieuw/denim-blue/
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)