Bij de tijd!

Mooi met lichte wijzerplaat en roze bandje
Mooi met lichte wijzerplaat en roze bandje

Onlangs kocht ik een nieuw horloge. Impulsief. Ik zag hem, deed hem om, was verkocht en kocht hem. Zo simpel is dat. Het nieuwe pareltje om mijn pols is er een van Cluse! En ze hebben heel veel mooie varianten. Ik licht er graag een aantal uit.

De mijne is model La Boheme, een rose gouden klok met zwarte plaat en Marsala gekleurde leren band (beetje bordeaux/paars/aubergine-achtige kleur). Een prachtige combinatie die zowel vrouwelijk als stoer is. En het mooie is… ik kan het bandje vervangen! Handig voor veranderlijke types… Het dragen van een horloge vind ik fijn. Ik heb vaak de tijd gecheckt op mijn iPhone en daar werd ik zo onrustig van. Al die berichten en meldingen... teveel ruis. Ik vergat vaak dat ik enkel de tijd wilde weten.

Een prachtige tijdloze
Een prachtige tijdloze

Nu is het kopen van een horloge dikwijls geen groot succes bij mij. Mijn polsen zijn zo smal als sateprikkers waardoor niet elk model matcht met deze stokjes. Lang droeg ik het horloge van mijn moeder. Een smalle, oude Casio, welke ik op mijn dertiende verjaardag kreeg. Zij had hem ook op die leeftijd gekregen en daardoor betekent het ding veel voor me. In die vijftien jaar is er slechts een horloge bij gekomen voor de afwisseling. Een armbandmodel van Calvin Klein. Een prachtig exemplaar! Maar nu liep ik tegen deze aan en ineens wilde ik wat anders. Horloge 3. Valt mee toch?

Vrouwelijk met zachte tinten
Vrouwelijk met zachte tinten

Content met mijn nieuwe aankoop ging ik daarna online kijken wat er nog meer voor opties waren. Dat waren er meer dan ik dacht. Voor iedere smaak is er wel een combinatie te vinden! 

Stoer: de zwarte variant
Stoer: de zwarte variant

Dit is wel een gevaar voor mij, want als ik mijn aandacht eenmaal ergens op focus zie ik ineens veel te veel en zie ik overal mogelijkheden in. En het is net als het kopen van een auto: heb je hem eenmaal dan zie je dat model ineens overal rijden. Zo zie ik ineens overal mooie horloges voorbijkomen. Van Cluse vind ik de compleet zwarte versie ook echt fantastisch en zou hem bij 90% van mijn garderobe kunnen dragen. Handig. Ik kan me voorstellen dat veel mensen voor de lichte versies vallen. Die zijn wat zachter. 

En nog wat variaties en materialen...
En nog wat variaties en materialen...

Maar oke, voorlopig houd ik het bij de huidige. Hij valt goed op en bij veel kleding vind ik het zelfs het mooist als ik het dragen van sieraden beperk tot dit horloge (met 1 of twee ringen aan de andere hand). Eenvoudig, stijlvol en tijdloos. Dat scheelt weer met het kopen van andere accessoires. Meer modellen zien? Dat kan onder andere hier.

reacties op dit blog (2)

12 oktober 2015
Annemarie
OMG nu wil ik ook zo'n horloge (-; De roze is echt prachtig...Ik doe graag mee aan de winactie!!
11 oktober 2015
Groeninck kathy
Ik doe graag mee aan de win actie. Ik vind zeker en vast iets tussen alle leuke spullen op deze mooie website.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)