Bereikbaar voor iedereen: je eigen zwembad!

Bereikbaar voor iedereen: je eigen zwembad!
Bereikbaar voor iedereen: je eigen zwembad!

Voor veel mensen is het de ultieme droom: een zwembad in je eigen tuin. En met de zomers die steeds warmer lijken te worden is dat misschien niet eens zo'n gek idee! Droom je ook van een eigen zwembad? Zo wordt 'ie werkelijkheid!

Tijdens warme dagen binnen enkele seconden een frisse duik kunnen maken, een zwembad in je kleine (stads)tuin geeft je de mogelijkheid daartoe. Maarja, een eigen zwembad... Dat is toch een onhaalbare kaart voor de meesten? Wij gingen op onderzoek uit en wat denk je... Er zijn volop mogelijkheden, als je maar slim bent!

Idee 1: een plunge-pool
Een plunge-pool is in feite een plonsbadje in je tuin. Niet om baantjes in te trekken, maar wel om lekker even af te koelen of pootje te baden. Je ziet ze vaak in Zuid-Europese landen maar hé - waarom niet gewoon in ons eigen kikkerlandje? Google maar eens op 'plunge zwembad' en je vindt handige DIY tips voor als je zelf aan de slag wilt! Kost je een aantal dagen (weken? Maanden?) maar dan heb je wél je eigen mini zwembad in de tuin! En anders kun je het natuurlijk ook altijd laten aanleggen...

Idee 2: zwemvijver
Houd je van puur natuur en zie je een azuurblauw zwembad in je tuin(tje) niet helemaal voor je? Dan is het (laten) aanleggen van een zwemvijver ook een optie. Oftewel: een natuurlijke, groene vijver waarin je ook kunt zwemmen! Je kiest hierbij voor de juiste planten die perfect bij zo'n zwemvijver passen. Een zwemvijver zorgt voor een groene oase in de tuin en werkt rustgevend. Heerlijk om even in af te koelen en als het eens wat minder mooi weer is, gewoon van te genieten door er alleen al naar te kijken!

Idee 3: handig en voordelig, een opzetwembad
Is je budget én je tijd beperkt, maar wil je wel een zwembad in je tuin, dan is een opzetzwembad perfect. Je hebt ze al voor een paar honderd euro, in de winter haal je het zwembad gewoon weg en in de zomer ervaar je de pure luxe en het gemak van een eigen zwembad. In grote formaten (je hebt ze zelf in een maat van bijna 10x5 meter!) kun je zelfs baantjes trekken! Bij De Zomerspecialist kun je kiezen voor verschillende vormen (rond, rechthoekig of ovaal) en ze zijn er zelfs met overkapping. Met de juiste filters en een warmtepomp heb jij binnen no-time je eigen luxe zwembad in de tuin! Geweldig natuurlijk als je een zomerfeest geeft of als je een staycation houdt. Nu maar hopen op tropische temperaturen deze zomer...

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)