Anti-massa kidskleding

Leuk van Mingokids
Leuk van Mingokids

Waar gebeurd. Wachten op het schoolplein en minimaal drie kinderen tellen die dezelfde jas dragen als jouw spruit. Maar ook: de juf die stiekem in het labeltje van je dochter kijkt, omdat ze voor haar eigen kids ook zo'n uniek jurkje wil shoppen... hahaha. Dat laatste bevalt me dan toch beter! Houd je ook van bijzondere kinderkleding, in kleine oplages gemaakt en liefst ook nog duurzaam? Same here. Daarom vandaag op ons blog: fijne fashiontips voor je kids die je met een gerust hart kunt shoppen en waar niet de halve klas in loopt!

Mmm... Mingokids.com. Ken je dit label? Ik houd van deze stijl. Voor de kids, maar ook voor mezelf. Geen opsmuk, geen tierlantijnen. Maar gewoon goede, mooie kleding, duurzaam geproduceerd en in een kwaliteit die meerdere seizoenen meegaat. Ik stuitte trouwens op dit blog van Mingokids, waarin eigenaresse Britt schrijft hoe ze twee jaar geleden als gezin zijn gaan minimaliseren. Mooi om te lezen en heel inspirerend. Ik ben er zelf ook mee bezig en echt: het is ontzettend fijn om minder te hebben, minder te kopen en minder te willen maar dat wát je aanschaft, gewoon heel goed is. Deze hoodie is er ook een mooi voorbeeld van. Goed en goed gemaakt.

Al heel lang een van mijn favoriete kindelabels: Littlelabel.nl. De kleding die ik hier in de loop der jaren heb gekocht, is altijd lang meegegaan en is supermooi gebleven. Kijk dit jurkje dan. Lief!

En ook voor jongens is de collectie super. Zo vind ik geel- en groentinten voor jongens ontzettend leuk. Deze trui! En dat broekje! Nice! Basic, duurzaam gemaakt, mooi van kwaliteit. Da's echt wat anders dan de fast fashion die we (veel te) veel tegenkomen.

O... baggy broekjes voor de allerkleinsten vind ik zó schattig. Deze zag ik bij Mi-toetie.nl.

De stof is lekker dik en zacht, dat moet wel héél lekker zitten! Dit broekje is er in old green en in sand.

Van Thedreamstore.com is dit ontzettend leuke broekje met toekans. Ow... leuk man. En ook hier geldt: met de hand gemaakt, in kleine oplages. Er zijn nog heel veel meer leuke broekjes (en andere kleding) te spotten, snel kijken dus.

En tot slot, nog een laatste leuke tip: deze world peace legging van Mots-amsterdam.com mag wat mij betreft een dikke hit worden. Goed gemaakt, duurzaam, uniek en met natuurlijk een tekst waarin alle kleintjes rond mogen lopen. Een statement legging, wie wil dat niet? Oké: je moet er twee weken op wachten maar volgens mij is dát nou net een goede ontwikkeling. het item wordt dan voor jou op maat gemaakt (lees: geen overproductie!), vanzelfsprekend met liefde en aandacht. Spread the word!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)