Alles voor onze favo viervoeters

Deze wollen kattenmand ziet er zo heerlijk uit, ik zou er haast zelf in gaan liggen!
Deze wollen kattenmand ziet er zo heerlijk uit, ik zou er haast zelf in gaan liggen!

Als heuse cat lady maakte mijn hart een sprongetje toen ik de webshop House of Cats op Flavourites voorbij zag komen. Als kattenliefhebber zijn de degelijke kattenmeubels mij een doorn in het oog. Nu weet ik dat katten kieskeurig kunnen zijn met slaapplekken, want al koop je het duurste mandje, een kartonnen doos blijft toch veel interessanter. Ik heb geprobeerd een aantal leuke items voor je op een rijtje te zetten, kijk je mee?

Deze rotan kattenmand van 51 Degrees North vind je bij House of Cats en is een perfect beschut slaapplekje voor jouw kat!

Kijk eens wat cute, deze rotan kattenmand is wel echt een leukerd!
Kijk eens wat cute, deze rotan kattenmand is wel echt een leukerd!

Kijk eens wat een beauty! Deze wollen kattenmand van Treusinn scoor je ook bij House of Cats, echt gaaf en wasbaar dat is ook fijn!

Niets degelijk en saai, deze tipi en tafel zijn hartstikke leuk!
Niets degelijk en saai, deze tipi en tafel zijn hartstikke leuk!

Dan hebben we ook nog een rotan tipi en een tafeltje en kattenmand in één, die zijn toch wel heel geinig. En ook heel handig dat tafeltje!

Voor de echte dierenvriend!
Voor de echte dierenvriend!

Last but not least, deze schattige bow tie strikjes van Wool and Water. Koop matchende strikjes voor jou en je viervoeter, onmisbaar voor de dierenvriend. Deze kon ik jullie echt niet onthouden!

reacties op dit blog (1)

07 augustus 2020
Kels
Hey ik kwam je blog tegen toen ik opzoek was naar leuke katten meubelen. Na wat verder gezocht te hebben online naar leuke katten meubels online kwam ik deze krabpaal tegen https://cutiecat.nl/product/mooie-middelgrote-giraf-krabpaal/ . Dacht dat dit misschien ook nog wel leuk is voor je blog.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)