Al slapend (en badend) de wereld veranderen

Zacht, mooi en eco-vriendelijk!
Zacht, mooi en eco-vriendelijk!

De wereld veranderen door heerlijk zacht te slapen en te badderen klinkt bijna te mooi voor woorden. Bijna. Maar niet helemaal! Ik presenteer jullie de wereld van Yumeko; een heel fijn label dat het zachtste bedden- en badgoed maakt van de hoogste kwaliteit, mét aandacht voor mens en natuur, en wat óók nog eens betaalbaar is. Dubbel win-win! Dus ik dacht... ik schrijf een leuk blog over dit mooie label en guess what... tijdens het schrijven werd ik zó enthousiast dat er inmiddels al meerdere Yumeko-producten op mijn kerst wishlist staan, haha!

It all starts with a dream..
Yumeko biedt je mooie, duurzame alternatieven voor je bed en badkamer. Niet alleen om jouw leven aangenamer en comfortabeler te maken, maar ook een schonere en eerlijkere wereld te creëren. Om dit te realiseren zoeken ze over de hele wereld naar de mooiste en meest duurzame materialen, en werken ze samen met vakmensen uit alle streken. En vanwege het fairtrade certificaat garanderen ze een eerlijk loon, pensioen en ziektekostenverzekering voor deze vakmensen en katoenboeren. En dan doen ze er ook nog eens alles aan om hun producten tegen een eerlijke prijs te verkopen. Door een product van Yumeko aan te schaffen, verander je dus echt de wereld terwijl je heerlijk slaapt of baddert. Echt top top top!

Fairtrade producten kopen maakt een enorm verschil voor mens en milieu.
Fairtrade producten kopen maakt een enorm verschil voor mens en milieu.

Slapen
Van overtreksets tot dekbedden, en van kussens tot matrassen. Allemaal gemaakt van 100% biologische stoffen, die niet in aanraking zijn geweest met chemische middelen en andere troep. Yes baby. En dan heb je ook nog een ruime keuze aan stoffen die je kunt kiezen! Denk aan gewassen linnen ovetreksets, die je niet hoeft te strijken en een knappe natuurlijke kreuk hebben. En die ook nog eens lang meegaan en hypo-allergeen zijn! Of aan katoen-satijnen overtreksets voor een ongelofelijk zachte, luxe nachtrust. Of denk aan tencel-dekbedden die heel goed ventileren en een vochtabsorberend vermogen hebben (zeg maar dag tegen schadelijke bacteriën in je dekbed!). En dat zijn nog maar een paar voorbeeldjes, je kunt nog zó veel meer fijns ontdekken.. En weet je wat ik nou helemaal super vind? Elk product is, naast alle duurzame en eco-pluspunten, ook nog eens waanzinnig mooi om naar te kijken! De diepe aardse tinten en het ontbreken van prints geven me een heerlijk gevoel van rust en luxe. En de hoge kwaliteit van de stoffen lijkt gewoon bijna zichtbaar. En een match met je interieur lijkt me al helemaal niet moeilijk te vinden. Dat wil je toch in je slaapkamer?

Prachtig linnen overtrekset in Almond Brown..
Prachtig linnen overtrekset in Almond Brown..

Baden
De washandjes, handdoeken, douche- en badlakens en badmatten van Yumeko vind je in twee collecties: de Terry collectie en de Dots collectie. De Terry collectie kenmerkt de klassieke furry-achtige vorm die we gewend zijn van badgoed, is heerlijk zacht en is gemaakt van 100% katoen. De Dots collectie kent een (je raadt het niet..) stippen structuur wat de producten nét dat beetje extra geeft, en is net zoals de Terry collectie lekker zacht en gemaakt van 100% katoen. Ook hier zijn de aardse kleuren weer prachtig aanwezig. Ik krijg ook ineens helemaal zin om mijn badkamer op te leuken en sierlijk aan te kleden. Het ophangen of opstapelen van het badgoed van Yumeko in de badkamer is dan gewoon een extra versiering. Lekker mee pronken.

'Mud rose' handdoeken uit de Dots collectie
'Mud rose' handdoeken uit de Dots collectie

Wonen
Mocht je nou net compleet nieuw flitsend bad- en beddengoed hebben aangeschaft, maar ben je wel een beetje verliefd geworden op dit label? No worries! Je kunt er namelijk ook terecht voor plaids en poncho’s, slaapmaskers en nog veel meer. Ook hier geldt: 100% eco-vriendelijk en duurzaam. Tot slot nog een fijne tip: er zijn nu extra kortingen - leuk dus om juist nu kennis te maken met dit fijne label!  

'Voetenkoukleum' no more!
'Voetenkoukleum' no more!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)