Achter de schermen bij de opbouw

Wat wordt onze stand leuk!
Wat wordt onze stand leuk!

Wie altijd een romantisch beeld had van het draaien ven beurzen en evenementen, moet vooral niet verder lezen maar de fantasie gewoon lekker in stand houden. Want mán wat ben ik moe na een dagje beursopbouw! Maar het moet gezegd: wat was het een leuke dag, wat wordt Flavourites Feest smaakvol en wat hebben we een zin in al die leuke verrassingen die dit weekend staan te gebeuren!

Ik reed vanmorgen in alle vroegte met een gehuurde bus naar de showroom van Deens.nl, die fantastische webshop in Scandinavisch wonen die ook agent voor het prachtige label Madam Stoltz is. Met deze smaakmakers mochten we de stand van Flavourites inrichten. Want ja, we hebben een eigen stand: een huiskamerachtige setting waar je bij ons kunt neerploffen op de riante bank van 4x6sofa.com, waar je workshops kunt volgen en even kunt bijtanken van alle feestelijkheden. Een tijdje geleden was ik al bij ze gaan rondneuzen in de showroom. Verschillende kleden op de vloer, veel kussens, groen, gezelligheid en zwarte tafels waaraan de workshops kunnen plaatsvinden. Rondkijkend in de showroom kon ik eigenlijk niet meer kiezen. Werkelijk álles is hier smaakvol en... het matcht ook allemaal met elkaar. Vanmorgen maakten we de definitieve keuzes. Echt héééérlijk om al je stylingskills naar boven te halen en met de grote, kale ruimte in je achterhoofd een heerlijke ruimte te bedenken! De lijst werd langer en langer. Het had niet veel gescheeld of de gehuurde bus (best groot!) was te klein. Maar het lukte. Alle paste. Pfieuw.

De flamingo's gaan een weekendje weg :-)
De flamingo's gaan een weekendje weg :-)

Met een volle bus naar onze studio in de Snorfabriek, waar nog wat spullen gehaald moesten worden én vijf flamingo's. Onze roze vrienden mogen niet ontbreken op het Flavourites Feest! En het is natuurlijk een groot feest voor ze: een weekendje uit logeren. Hoewel... van slapen zal niet veel komen, de flamingo's krijgen een plekje bij de disco rolschaatsbaan. Yeah, babe! Party! Sandwichboards, nog een tafelset, posters: alles moest mee en verdween in de toch al overvolle bus. 

Zo. Nieuw plekje gevonden.
Zo. Nieuw plekje gevonden.

We scheurden door naar de Werkspoorkathedraal, op steenworp afstand van de Snorfabriek. Héél bizar om die immens grote fabriek te zien, bijna leeg nu, terwijl hij dit weekend zal zijn omgetoverd tot een waar feest- en shoppingparadijs. Maya, onze organisatorische kracht achter Flavourites Feest (én Flavourites Live) was samen met haar team al druk bezig met de opbouw. Wat je dan ziet is echt bizar. Een enorm grote, lichte Werkspoorkathedraal waar de standbouwers hard werken om alles in elkaar te zetten. Heftrucks rijden af en aan, er wordt getild, geschroefd, versleept, verplaatst en overlegd. We parkeerden de bus in het midden van de hal (da's dan weer ideaal dat dat even kan) en laadden alles uit. En toen kon het inrichten beginnen. Schuiven, puzzelen, passen, meten... Langzamerhand ontstond er een gezellige huiskamersfeer. Nú al zin om op die bank te ploffen!

Marije is bezig met een verrassing voor de webshops
Marije is bezig met een verrassing voor de webshops

Ook te zien in onze stand: een tentoonstellingswandje met prachtige posters van leukste illustratoren, handpicked by Monique van HappyMakersBlog.nl. We wisten wel dat je bij Monique moet zijn voor het selecteren van de mooiste illustraties... Met in de hoofdrol... flamingo's! En we hebben een soort van mini-tentoonstelling gemaakt van tien jaar Flavourites. Ontzettend leuk om te zien wat er in die jaren allemaal gebeurd is, wat er veranderd is en vooral: hoe vrolijk, creatief en inspirerend de wereld van Flavourites altijd geweest is! Kom het allemaal bekijken, je vindt in ons stand 50! Hier kun je bovendien aanschuiven voor het volgen van allerlei leuke workshops:
- Interieurstyling
- Kledingstyling
- Sell your stuff online (voor webshopeigenaren)
- Maak je eigen vegan groentebouillon

De leukete schommels EVER!
De leukete schommels EVER!

Zóóó... na zo'n dagje opbouw ( en ja - meteen daarna achter de computer om verder te werken) wil je eigenlijk even bijtanken maar niets daarvan. Morgen gaan we vrolijk verder met de laatste punten op de i, zodat we zaterdag spic & span en feestelijk voor de dag kunnen komen! Al die verrassingen, creatieve ondernemers, gekke dingen die we bedacht hebben: kom het allemaal bekijken, ondergaan, ga ervan genieten want je weet het: Flavourites Feest doen we maar één keer! Gaan we je zien? Lees het allerlaatste nieuws hier!

Achter de schermen bij de opbouw
Achter de schermen bij de opbouw

reacties op dit blog (1)

19 mei 2017
Danielle Duijn
Leuk om te lezen Natascha! Kan niet wachten tot morgen! :)
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)