5x stylish in je huis!

Glasilium vaasjes
Glasilium vaasjes

Mocht je willen weten wat mijn - Flavourites' Natascha - smaak precies is: je ziet 't hier. Vijf van mijn favorieten op een rij, producten die met aandacht en liefde zijn gemaakt en waar ik echt blij van word! En stuk voor stuk leuke cadeautips natuurlijk!

Deze producten zijn allemaal te koop bij Studio de Winkel; een van mijn persoonlijke favorieten op het gebied van wonen & design. Ik houd van de mooie labels die Sandra van Studio de Winkel altijd weet te scouten. En ik hou van de humor die in veel ontwerpen terugkomen. Ik hoef niet veel accessoires - maar wát ik heb, moet gewoon echt heel tof zijn. Waar ik bijvoorbeeld al vaak naar heb zitten kijken zijn deze Glasilium vaasjes. Van heel klein en fragiel tot XXL: zó mooi. Zeker als je er een losse tak of subtiele bloem in doet. Natuurlijk te gek als je er een aantal bij elkaar zou zetten. Maar omdat ik mijn hart zou vasthouden of de kids ze niet zouden omschoppen, kun je ze ook ophangen met een speciale ring. Lijkt me iets veiliger. Echt een prachtig ontwerp van Eva Levin. De glasilium vaasjes zijn er in transparant en groen.

LOVE
LOVE

Dan een van mijn favoriete labels voor porselein: het Duitse Räder. Ik heb er vaasjes van, potjes, bordjes, kaarsenhouders... Van alles. Allemaal in de stijl van deze LOVE waxinehouders. Heel betaalbaar en subtiel. Verderop nog een tipje van ditzelfde merk.

Zo lief... deze merels
Zo lief... deze merels

Vogels! Ik ben er gek op. 's Morgens word ik wakker van de vogelgeluiden (in de winter vanuit mijn Philips lamp haha, tegenwoordig van de natuur om ons heen), maar overal in ons huis vind je vogels. Vaak een beetje verborgen. Om er een paar te noemen: vogeltjes aan onze sleutelhangers (allemaal onze eigen kleur), op de accessoires van Räder, aan de muur van Wandschappen, als klein behangvogeltje verstopt op een muurtje en zo kan ik nog wel even doorgaan. Tussen mijn planten zit deze kraai, en in de vensterbank van een klein klepraampje deze merel met gouden pootjes. Ik word altijd blij van mijn vogeltjes.

De vazen van Foekje Fleur
De vazen van Foekje Fleur

Foekje Fleur. Een van mijn favoriete ontwerpen van de afgelopen jaren zijn haar flessen. Ook het verhaal erachter is bijzonder: Foekje verzamelde weggegooide flessen die ze in de natuur tegenkwam en maakte de mooiste vormen na van porselein. Ik heb twee roze exemplaren bij elkaar staan; lichtroze en een donkerder tint. Er hoorde ook een mintgroene bij maar die is omgevallen. Boehoe. Ik heb net een pakketje papieren bloemen van Jurianne Matter besteld, die ga ik er een dezer dagen maar eens in zeten. Een super combi.

Home sweet home bordje
Home sweet home bordje

En dan nog een leuk item van Räder! Dit bordje met een huisje van goud. Dit is ook echt top als cadeau...hoe lief en symbolisch!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)