5x stoere cadeaus voor mannen!

Qualy Thirsty Bird waterdispenser
Qualy Thirsty Bird waterdispenser

Vaderdag komt eraan… Nu ben ik meer van de spontane cadeaumomenten, maar ik vind het wel altijd een mooie aanleiding om eens te kijken naar echte mannencadeaus! Even wat ideeën opdoen voor toekomstige verjaardagen van vrienden, ooms, broers en momenten om vriendlief te verrassen. Want als het eenmaal zover is dan weet ik het vaak niet... Hier vijf tips!

Tip 1: Qualy Thirsty Bird waterdispenser - Voor vaders zie graag veel water drinken op een dag, of hierop willen letten vond ik de Thirsty Bird waterdispenser. Zo weet je zeker dat je voldoende water drinkt. Leuk voor op kantoor of in de keuken! De fles kun je eenvoudig vervangen en de vogel is er in vier kleuren (wit, zwart, rood en groen). Daarbij is de dispenser er in klein en groot (3l).

Vinyl gadgets
Vinyl gadgets

Tip 2: Vinyl - Voor de muzikale vaders onder ons hier twee cadeaus met een retro tintje. Ik denk dat veel vaders toch wel herinneringen hebben aan het oude vinyl! Het mooist zijn (vind ik) de originele oude platen. Maar goed, niet iedereen doet daar nog iets mee. Nu heb je met deze heb je evengoed eye-catchers in huis. De klok is gemaakt van een echte LP, waardoor elk exemplaar dus uniek is. De onderzetters beschermen de tafel tegen de hitte van mokken met warme drank en tegen vlekken en kringen. De onderzetters komen in een set van vier en zijn gemaakt van siliconen.

USB splitter voor in de auto
USB splitter voor in de auto

Tip 3: auto robot - Deze vind ik zelf echt tof. Een USB splitter voor in de auto in de vorm van een robot. Zo kun je meerdere apparaten tegelijk opladen via de aansteker van de auto. Super handig voor lange autoritten (op vakantie bijvoorbeeld). Niet alleen leuk voor vaders, maar ook voor vriendjes en (in mijn enthousiasme) voor jezelf! 

Draagbare BBQ’s
Draagbare BBQ’s

Tip 4: Draagbare BBQ’s - Altijd handig, draagbare barbecues. Voor in het park, op vakantie, op een festival. Hier twee varianten, een in een koffervorm en een draagbare designvariant van carbon staal. Het koffertje weegt nog geen twee kilo dus je hoeft niet eindeloos zwaar te sjouwen met alle spullen. De designBBQ staat op een standaard, waardoor de ondergrond niet verbrandt. Beide handig dus!

Flessenopeners
Flessenopeners

Tip 5: Altijd handig: Flessenopeners - Flessenopeners blijven leuke gadgets om te geven. Zie links de Beer’d flesopener. Speciaal voor baardvaders. Of gewoon voor stoere mannen. Je maakt de fles open bij het 'mondje'. Vooral de verpakking vind ik leuk ;). Optie twee zie je rechts: Worstel je flesje bier of cola open met de Luchador flesopener van Kikkerland. Deze ziet eruit als een luchador (een Mexicaanse worstelaar). Stoer he. Meer gadgets vind je op Ditverzinjeniet.nl. Fantastische site voor originele cadeautips.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)