6x stijlvolle laptophoezen

Tinne+Mia
Tinne+Mia

Nog even en dan begint het gesleep met werk- en schooltassen weer. Of je nou op de fiets, met het OV of de auto gaat, je wilt je laptop goed beschermen. Wij gingen op zoek naar functionele maar minstens net zo stylish laptophoezen. Hieronder vind je onze favorieten van dit moment.

Puffy pouch

Onze laptops zitten sinds kort in deze beauty van Tinne+Mia. Wij waren op slag verliefd op de kleur Red Wood en het doorgestikte patroon. Deze puffy laptop pouch is gemaakt van vegan leer en is afgewerkt met een zilverkleurige rits in een gestreept lila stofje. En wel zo fijn, zowel het materiaal aan de buitenzijde als de binnenzijde is waterproof. Naast het roestbruine Sunburn shop je deze laptoptas ook in Lilac, Black, White en Raffia. Echt een feel good laptoptas!

Bien Moves
Bien Moves

Bling bling

Als je houdt van een beetje glamour, check dan deze zachte satijnen hoes van Bien Moves. Hij heeft een metallic rosé gouden uitstraling en is afgewerkt met een metalen rits in dezelfde kleur en een in goud reliëf aangebracht leren label. Hierin kan jouw laptop wel tegen een stootje, want er zit een schuimrubberen bescherming in aan beide zijdes. 

Mamzel
Mamzel

Check mate!

Als je goed kijkt, vind je ergens op deze laptophoezen een gouden punt. Die staat namelijk op elk item van La Cerise sur le gâteau als kenmerk voor hun positieve uitstraling. Maar ook zonder die gouden stip zijn we heel positief over deze gewatteerde laptophoezen, we vinden ze gewoon heel mooi! Zeker deze met mooi geruit patroon in warm roestbruin die we spotten bij Mamzel. De binnenvoering is gemaakt van 100% finette katoen dat krasbestendig is en je kunt kiezen uit een hoes voor 13 of 15 inch laptops. 

Sissy-Boy
Sissy-Boy

Met print 

Deze katoenen laptophoezen van Sissy-Boy maken je toch meteen vrolijk! Met koraalroze palmbomen droom je weg naar een heerlijke zomervakantie en de groene smileys, ja, die toveren natuurlijk meteen een glimlach op je gezicht! 

Elvis & Kresse
Elvis & Kresse

Gerecycled

Hoe cool is deze laptop sleeve van Elvis & Kresse! De buitenkant is gemaakt van gebruikte brandweerslangen. Deze laptophoes kan dus wel tegen een stootje! De binnenkant is van hergebruikt parachutestof, dat is juist zacht en beschermend voor je laptop. Ook leuk: je kunt deze laptophoes laten personaliseren!

Made Out Of
Made Out Of

 

Duurzaam

Deze zachte laptophoes van Made Out Of is gemaakt van gerecycled wolvilt, bijvoorbeeld uit een kapotte trui. Gewoon uit Nederland, helemaal circulair en verantwoord. En hoewel het een lichtgewicht is, past je MacBook of laptop er prima in en is ie ook nog eens goed beschermd. Op alle fronten goed dus!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)