5x origineel logeren

GypsyWagon in Spanje
GypsyWagon in Spanje

Je hoort mij niet klagen hoor. Het is nog bést lekker weer - voor de tijd van het jaar. Maar eerlijk is eerlijk: stiekem verlang ik nu alweer naar warme zomeravonden, vrije dagen en lange weekenden. Gelukkig is de herfstvakantie alweer in aantocht. Zin om dan een paar dagen weg te gaan? Of een weekendje tussendoor? Bij Supertrips.nl zie ik altijd zulke leuke, originele bestemmingen voorbij komen. Ik heb er vijf uitgepikt waar ik zó naartoe zou willen!

Spanje. Zon. Olijfbomen. Mmm... voordat het weer zomervakantie is... dat duurt nog wel even. Maar waarom zou je juist niet in het najaar nog even de zon opzoeken? Ik zie mezelf al helemaal zitten in deze GypsyWagon van The NomadXperience. Vlakbij Granada vind je dit bijzondere plekje. Moet je horen. Hij staat onder een amandelboom (alleen dat al klinkt zo leuk!), koken doe je in de buitenkeuken en je hebt een eigen badkamer. Liever in een yurt of tipi? Kan ook!

Slapen in een tram!
Slapen in een tram!

Dit is ook een Super Trip. Slapen in een tramwagon! Ik denk dat vooral kleine mannetjes dit helemaal te gek vinden. Hoewel... ook voor volwassenen is het hier heerlijk. Je hebt hier de beschikking over een beamer, jacuzzi, wifi en dat allemaal op het terrein van een boerderij in Noord-Holland. Wat lachen zeg! 

Cool: logeren op een vlot
Cool: logeren op een vlot

Ik ben niet echt een kampeerder. Nooit geweest ook. Maar als het toch moet... dan maar origineel. Dit lijkt me nou wel weer ontzettend leuk: kamperen op een vlot in Nederland (het is op meerdere plekken mogelijk) of in Belgisch Limburg. Enig nadeel: moet je 's nachts naar het toilet? Dan moet je even vijf minuten peddelen. Euh... toch maar in het water, dan? Eén ding is zeker. Dit is écht avontuur!

Mooi designhuisje
Mooi designhuisje

Deze designhuisjes in Beerze Bulten (in Overijssel) vind ik waanzinnig. Hier houd ik van! Doen me denken aan mijn grote droom: een Tiny House (waarover later meer...). Anyway. Deze huisjes zijn helemaal eco, gemaakt van sloophout en staan op een vijfsterrencamping met een spa- en wellnesscentrum, binnen- en buitenzwembad, restaurant etc. Hier wil ik met mijn lief naartoe!

Super leuk: de Sterrenkubus
Super leuk: de Sterrenkubus

O, nog een andere tip - ook een ontzettend leuke tip voor een romantisch weekend. Ga eens slapen in een Sterrenkubus. Hier laat je het aardse even voor wat het is en zie je de sterrenhemel zoals je 'm nooit eerder hebt gezien. Dit moet indrukwekkend zijn! De Sterrenkubus is een klein houten huisje en ook helemaal eco gebouwd. Echt een prachtig concept. O, had ik al verteld dat 'ie een glazen dak heeft zodat je een ultiem uitzicht hebt op de sterren? Wow!

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)