5x hip voor je huisdier

Glamping voor je konijn
Glamping voor je konijn

Volgende week is het Dierendag. En hoewel het natuurlijk élke dag dierendag is (ja toch!) leek het me grappig om nu alvast een aantal verrassende musthaves voor jouw Bello, Max of Pip te selecteren. Van kattentipi tot überstylish honden daybed. Let's go!

Voor je hond (mits hij een klein formaat is), voor je kat of konijn: deze tipi is even iets heel anders dan de standaard honden- of katttenmand, of zo'n stalen konijnenkooi. Pure glamping voor je huisdier. Té leuk. Ik zag 'm bij Etsy, als je even verder zoekt zie je dat je zo'n teepee in allerlei kleuren kunt laten maken.

Hoe stylish
Hoe stylish

Deze kattenmand Meow Loops is gemaakt van lekker dit textielgaren en super stylish in huis.

Oeh, da's best chic
Oeh, da's best chic

Is jouw hond een echt luxepaard, dan is dit daybed voor honden een serieuze aanwinst in je huis. Het ontwerp van de Belgische productontwerper Gerd Couckhuyt heeft zelfs een Red Dot design award gewonnen. Geïnspireerd op de natuur en zó ontworpen dat je hond ultiem kan relaxen. Het begrip 'hondenleven' krijgt ineens een heel andere lading. Oké, je moet er diep voor in de buidel tasten (€ 899,-!) maarja... Zei ik daar luxepaard?

Haai!
Haai!

Deze dan voor katten! Een super geestig kattenmandje gemaakt van stevig vilt. Hij is er in licht- en donkergrijs en kost € 34,95.

Bijna surrealistisch
Bijna surrealistisch

Ben je niet echt van de viervoeters maar houd je meer van vissen als huisdier! Kijk dan naar de artistieke aquariums van de Japanse Haruka Misawa. Hij heeft een tijd geleden verschillende met water gevulde tanks ontworpen die een soort fantasie-wereld laten zien. Waanzinnig! En kijk dat schildpadje dan. Persoonlijk vind ik toch echt dat ze in de natuur wonen, maar deze is zo cute dat ik 'm toch even wil laten zien. 

Schatje
Schatje

 

Je blijft ernaar kijken...
Je blijft ernaar kijken...

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)