5 top cadeaus van Zoutbloed voor een geslaagde Sinterklaas en Kerst!

De gaafste items van Zoutbloed
De gaafste items van Zoutbloed

Met 5 december om de hoek en de kerst op een (weliswaar grotere) steenworp afstand, deel ik vandaag 5 super gave cadeau’s met je van de online conceptstore Zoutbloed. The place to be voor de meest originele en verrassende artikelen en producten; al helemaal als je dol bent op de zee en het strand! Voor hem, haar, kids, en nog veel meer!

Zanddrol
Lachen, gieren, brullen in de zandbak, tuin of op het strand met deze zanddrol! Voor iedereen die een beetje klaar is met de standaard schelpjesvormen ;-). Dit zandvormpje is van Neue Freunde en hij kost €6,95. For some reason speelt poep een grote rol bij kinderen als het gaat om humor en lekker gek doen. Ik kan nog herinneren dat mijn broertje bij meezingliedjes elk woordje veranderde in het woordje ‘poep’ en vervolgens stikte van het lachen. Dit zandvormpje gaat je kids een hoop plezier brengen en is hartstikke geschikt als Sint-cadeautje. Neem het ook vooral mee in het gedicht voor een extra lachbui!

Pas op: giechelbui-gevoelig
Pas op: giechelbui-gevoelig

Mobiel Zeedieren
Deze minimalistische mini mobiel is een schattige accessoire voor kinderkamers. Met een klein zuchtje wind krijg je de zeediertjes in beweging. Vanwege de kleur, het materiaal en de snoezigheid van de figuurtjes, matcht het gemakkelijk in bijna ieder interieur, wel zo handig! Je kunt de mobiel kopen met drie figuurtjes, of met vijf. Beide kosten ze €13,95. En je zult er gewoon iedere keer weer vrolijk van worden als je er naar kijkt! Top als kraamcadeautje!

Minimalistisch mooi en lief
Minimalistisch mooi en lief

Vegan zeepjes
Yes yes yes! We love giftsets! En deze giftset is ook nog eens helemaal eco-vriendelijk én vegan. Het is de zeep cadeauset van Helemaal Shea, met 12 kleine handgemaakte zeepjes. Je krijgt 6 haarzeepjes en 6 lichaamszeepjes, stuk voor stuk handgemaakt en met lekkere natuurlijke geuren. De zeep komt in een luxe kartonnen doos, en de zeepjes zijn heel handig om mee te nemen on the go! En daarnaast gaan ze ook nog eens erg lang mee, dus je hebt dubbel zoveel plezier van je aankoop. Kom maar door!

Super handig voor 'on the go' en zonder troep!
Super handig voor 'on the go' en zonder troep!

Wetsuit-portemonnee
Een portemonnee van een gerercycled wetsuit, dat is toch super stoer? En al helemaal omdat elke portemonnee uniek en verschillend is! Ze zijn van Nalu, en kosten €22,95. De neopreen-stof is stevig en makkelijk schoon te maken met water. En aan elke portemonnee hangt een label van visnettouw dat bij strandjutten verzameld is. Echt een hartstikke origineel en duurzaam cadeau!

Unieke wetsuit-portemonnees om je persoonlijke bezittingen extra stoer op te bergen
Unieke wetsuit-portemonnees om je persoonlijke bezittingen extra stoer op te bergen

Vrolijke eierdoppen
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik word altijd super blij van vrolijk servies. Tuurlijk ben ik ook dol op mooi scandivisch ontwerp en hou ik van strak en sierlijk tafelgerei, maar ik heb ook een klein voorraadje aan grappig gevormde mokken en serviesgoed met felle kleuren. Voor wie precies begrijpt wat ik bedoel, heb ik deze vrolijke eierdoppen voor je gevonden. De eierdop in caravan vorm komt in een setje van twee en kost €9,95, en de dinosaurus eierdop koop je los en kost ook €9,95. De caravan lijkt me een super musthave voor op de camping! Hoewel hij thuis natuurlijk ook hartstikke leuk staat. De dino-eierdop heeft een origami-vorm (je weet wel, die japanse vouwkunst) en komt in knaloranje en groen. Dit is nou echt iets voor je kids, hebben ze ineens een super stoer eitje op zondag! Super tof!

Voor een nog vrolijker gedekte tafel
Voor een nog vrolijker gedekte tafel

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)