5 super handige werkplanners

Handige planners voor overzicht in je hoofd!
Handige planners voor overzicht in je hoofd!

Ken je dat, je zoomt met een collega, maakt even ergens een aantekening voor later om die vervolgens niet of veel te laat terug te vinden? Of maak je altijd van die ellenlange to do lijsten waar je eigenlijk niks meer op terugvindt? Of probeer je alles gewoon te onthouden? Klinkt niet echt als een goed systeem om het overzicht te bewaren. Tijd voor een goede werkplanner dus. Check dus snel deze handige werkplanners die we vonden bij Invulboekjes.

Ook bij Flavourites hebben we al de nodige planners versleten. Flavourites’ Natascha vertelt je wat haar huidige favoriet is: “Ik heb een heel scala aan planners uitgeprobeerd tijdens mijn carrière, en inmiddels weet ik dus wat wel en niet goed werkt voor mijzelf. Niet: een planner die te kleine schrijfruimte heeft. Of eentje die niet mooi vormgegeven is - ik kijk er immers de hele dag op. Deze to do planner met gouden letters en minimalistische vormgeving is echt mijn houvast tijdens mijn werk! En ik meen het. Ik ben vrij chaotisch van mezelf, zo'n to do-lijst heb ik dus écht nodig. Ik vind het heerlijk om lijstjes te maken en nóg fijner om mijn taken te kunnen doorstrepen. Het handige aan dit blok is dat je alle ruimte hebt om je taken in te vullen. Ook de aparte ruimte voor belangrijke taken ('focus') en telefoontjes die je moet plegen of mails die je moet versturen, is heel handig. Aanrader dus!

Favoriet van Flavourites' Natascha
Favoriet van Flavourites' Natascha

Deze planner met ringband van Ins&Outs is ook al zo’n fijn exemplaar. Er staan geen voorgedrukte data in, dus je kunt ermee beginnen wanneer je zelf wilt en als je vakantie hebt, blijf je dus niet met ongebruikte pagina’s zitten. De kleurrijke stickers die je bij deze A5 planner krijgt, gebruikt je om de planner wat op te vrolijken. Heel erg geschikt om meer overzicht te krijgen.

planner in A5 formaat van Ins&Outs
planner in A5 formaat van Ins&Outs

Flavourites’ stagiaire Marjolein werkt sinds kort met een nieuwe planner. ‘Van nature ben ik vrij chaotisch aangelegd. Dat vind ik als ik voor mezelf werk niet zo erg, want ik vind orde in mijn eigen chaos. Maar tijdens mijn stage merkte ik dat mijn eigen manier van notities maken niet efficiënt is in teamverband. Elke dag heb ik verschillende taken die ik ook moet afstemmen met mijn collega's en dan kunnen we het niet hebben dat taken verdrinken in een berg aantekeningen die onder elkaar staan (of nog erger, in mijn hoofd ergens de vergetelheid in duiken). Dus ontving ik van mijn lieve collega's deze weekplanner! Hiermee heb ik een heerlijk overzicht van de gehele week, en samen met de dikke tip om álles op te schrijven wat er moet gebeuren, kom ik nauwelijks nog ongewenste verrassingen tegen! Doe de chaoot in jou een plezier en ga lekker schrijven en strepen in deze fijne weekplanner!’

Favoriet van Flavourites' Marjolein!
Favoriet van Flavourites' Marjolein!

Ben je nou voor je werk of voor jezelf heel met social media bezig? Dan is een social media planner onmisbaar. In deze planner van Studio Stationery kun je per medium bijhouden welk  onderwerp en welke foto je wanneer wilt posten. Echt super handig en overzichtelijk. 

Voor een overzicht van al je socials
Voor een overzicht van al je socials

Heerlijk ruim en overzichtelijk voor op je bureau, deze deskplanner met botanische print van &Ink. Maandag tot en met vrijdag hebben elk een lange kolom en de weekenden hebben iets minder ruimte (blijft natuurlijk een werkplanner hè). Op deze planner kun je dus per week voor jezelf uitschrijven welke taken je op welke dag wilt gaan doen. Heb je aan het einde van de week alles afgestreept? Dan scheur je het blad eraf en ligt er weer een vers nieuw blad voor je!

Deskplanner in A4 formaat
Deskplanner in A4 formaat

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)