3x cadeaus voor de sportieveling, workaholic en fashionista

Goed en sportief cadeau: een FITBIT!
Goed en sportief cadeau: een FITBIT!

Het kan zó lastig zijn om een kerstcadeau voor een ander uit te zoeken, of om je eigen cadeaulijst samen te stellen. Herken je dat? We zijn op zoek gegaan naar cadeaus voor drie typen mensen: de sportieveling (of die juist sportief wil worden), workaholic en de doorgewinterde fashionista. Met deze cadeaus zit je altijd goed!

Type 1: de sportieveling (of degene die juist sportief wil worden)
is je lief, zus, vader of broer een sportieveling? En heeft hij/zij álles al qua sportoutfit, gadget of handige accessoire? Dan is een FITBIT vast een goed idee. Met een FITBIT kun je je sportieve prestaties optimaal vastleggen. Sporten wordt er nog zóveel leuker door. Een FITBIT meet bijvoorbeeld je hartslag, calorieverbruik of slaapgedrag. Op naar een gezond(er) leven, dus! Zowel handig voor mensen die veel sporten als degenen die juuist in actie willen komen - zo'n FITBIT is het perfecte hulpmiddel! Maar je kunt er meer mee. Muziek aansturen, contactloos betalen of berichtjes lezen: het kan allemaal met zo'n FITBIT. Ze zijn er nu in heel veel soorten: van super chic (bijvoorbeeld in roségoud) tot heel sportief. Voor hem, voor haar. En passend zo'n beetje elke sportoutfit.

Met een rugzak van Brandfield scoor je altijd goed
Met een rugzak van Brandfield scoor je altijd goed

Type 2: de workaholic
Heb je geen idéé wat voor cadeau je moet kopen voor je hardwerkende broer, studerende nichtje of je schoonzus-met-flitsende-carrière? Wil je niet om een verlanglijst vragen maar uit jezelf met een origineel cadeau op de proppen komen? Wij hebben hét perfecte antwoord voor je: geef een rugzak cadeau. Bij Brandfield zagen we zóveel leuke. Van heel betaalbaar (voor € 29,95 scoor je al een fijne rugtas!) tot super-de-luxe van merken als Boss of Armani. Van chic tot sportief. Van zakelijk tot casual. En van merken als Herschel tot Rains (bekend van de regenjassen). Hier ga je altijd slagen en let op: wie weet pak je nog een fijne korting mee, want veel rugzakken zijn nu in de (Black Friday) sale!

Zo'n sieradendoos is een musthave voor elke fashionista
Zo'n sieradendoos is een musthave voor elke fashionista

Type 3: de fashionista
Vind je het ook altijd zo moeilijk om een sieraad uit te kiezen voor een ander? Het is zo persoonlijk, en dan is het ook nog eens zo dat de een liever een ring of oorbellen heeft, en een ander eerder kiest voor een armband of ketting. Heb je een fashionista in je familie- of vriendenkring die je wil verrassen met een bijzonder, fashionable cadeau? Dan is zo'n prachtige sieradendoos van Isabel Bernard/Violet Hamden (in zwart, roze of donkerblauw) een goed idee. Staat super chic op de make-uptafel en is bovendien heel handig. Je bergt er al je kostbaarheden in op, en ook op reis is het heel handig om een sieradendoosje mee te hebben waar alles mooi in past. Kortom: een top cadeau voor iedere fashionista. Of voor jezelf :-).

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)