3 luxe alternatieven voor het traditionele kamperen

3 luxe alternatieven voor het traditionele kamperen
3 luxe alternatieven voor het traditionele kamperen

Willen jij en je vrienden graag kamperen, maar is back to basics net iets te veel van het goede? Dan zijn er gelukkig tegenwoordig allerlei alternatieven, waarmee je toch kunt kamperen, maar dan wel op een luxe manier. Dit fenomeen, wat ook wel bekendstaat als 'glamping', zien we in populariteit de laatste jaren steeds verder toenemen. Nu hebben de meesten van ons noodgedwongen hun vakantie twee jaar in eigen land moeten doorbrengen, waardoor de meesten ervoor kozen om er toch even lekker tussenuit te gaan, maar is dit bij best een grote groep blijven hangen. Omdat het kamperen in een tentje misschien net even iets te veel van het goede is, hebben wij 3 luxe alternatieven, waarmee je wel geniet van de prachtige natuur, maar niet bang hoeft te zijn dat je de volgende ochtend natte voeten hebt.

Kamperen in een luxe safaritent

Wil je optimaal kunnen genieten van een stukje comfort, maar wel in de natuur, dan is een safaritent een absolute aanrader. Het voordeel van deze tenten, is dat ze van alle gemakken zijn voorzien. Zo hoef je dus niet met je toilettas naar een gezamenlijk gebouw om je daar te kunnen douchen, maar is je tent voorzien van een keuken en badkamer, zodat je alles in je eigen tent kunt doen. Daarnaast heb je ook de luxe van een echt bed, zodat je niet op een dun matje hoeft te slapen waarbij je bang moet zijn dat je de volgende dag last krijgt van je rug. Dus willen jij en je vrienden een keer luxe kamperen, dan is op vakantie in een safaritent zowel in Nederland als in het buitenland een absolute aanrader als je het ons vraagt.

Ga voor een huisje

Echt kamperen is het natuurlijk niet, maar de meeste parken liggen wel in een prachtig natuurgebied, waarbij je omringd bent door bomen en bossen. De perfecte manier om optimaal te kunnen genieten van de natuur. Daarbij komt ook dat je in een huis van alle gemakken bent voorzien en dus ook prima met z’n allen boodschappen kunt doen om vervolgens uitgebreid te gaan staan koken. Wel is het aan te raden om voor een wat groter huisje te gaan, zodat jullie meerdere badkamers hebben en dus niet zo lang op elkaar hoeven te wachten wanneer jullie een avondje op stap willen.

Kamperen op het water

Het klinkt misschien wat gek, maar kamperen op het water is de manier om helemaal tot rust te komen en tegelijk te kunnen genieten van alle luxe. Je verblijft dan namelijk in een luxe jacht, waarbij je wederom ook hier weer bent voorzien van alle gemakken die jij en je vriendinnen nodig hebben voor een onvergetelijke vakantie. Helemaal wanneer het zonnetje ook nog eens schijnt en jullie met z’n allen onder het genot van een glas wijn op het dek van de boot liggen te zonnebaden, kan de vakantie natuurlijk al niet meer stuk. Houd er alleen wel even rekening mee dat je de eerste nacht wat last kunt hebben van het schommelen van de boot, maar ook dit went ontzettend snel kunnen we je verzekeren.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)