Het hipste behang voor elke kinderkamer

Behang met mooie kleuren en vormen van Kinderbehangenzo
Behang met mooie kleuren en vormen van Kinderbehangenzo

Als ouder wil je niets liever dan een kinderkamer die niet alleen mooi, maar ook uniek is. Een plek waar je kleintje zich fijn voelt en hij of zij lekker kan spelen en fantaseren. Of je nou voor het allereerst een babykamer gaat inrichten of een make-over doet voor je jonge tiener, Kinderbehangenzo ontwerpt in eigen studio het perfecte behang om die droom van een kinderkamer werkelijkheid te maken.

Behang voor de babykamer

Ah de babykamer! Dit is zo’n speciale plek, zeker als je ‘m voor de allereerste keer gaat inrichten. Je kunt nu nog je eigen smaak volgen, want je weet immers nog niet waar je kleintje van houdt. Maar je wilt uiteraard wel een rustige en liefdevolle omgeving creëren waar je baby’tje zich geborgen voelt. Zachte pasteltinten en subtiele patronen met lieve dieren of organische vormen zijn heel geschikt voor de babykamer. Het blauw-grijze behang met onderwaterwereld en het behang met bomen en een zwevende luchtballon in aardetinten zijn perfecte voorbeelden van rustig maar speels behang voor de babykamer. En vergeet niet: je baby gaat steeds meer waarnemen, dus hoe leuk is het dan om samen naar de vormen, kleuren en dieren op het behang te kijken.

Behang met rustige aardetinten voor de babykamer
Behang met rustige aardetinten voor de babykamer

Van babykamer naar peuterkamer

Wat een leuke tijd is dit: de overgang van baby naar peuter. Het is zo’n grappige fase, want je kindje is inmiddels echt een mini-mens met bijhorende mening. Hoogste tijd dus om de babykamer te veranderen in een peuterkamer! In tegenstelling tot het rustige behang voor de babykamer, mag behang voor de peuterkamer wel wat meer uitgesproken zijn. Kinderbehangenzo heeft super leuke opties voor peuters die klaar zijn om de wereld te ontdekken! Van vrolijke voertuigen tot schattige bosdieren en een echte boomhut, de fantasie prikkelende prints zorgen voor een speelde en stimulerende omgeving waar je peuter zich helemaal happy voelt. 

Behang voor de peuterkamer, super leuk met deze boomhut
Behang voor de peuterkamer, super leuk met deze boomhut

Jongenskamer behang

Oké, het is wel heel genderspecifiek, maar feit blijft dat jonge kinderen vaak een heel uitgesproken smaak hebben als het gaat over de inrichting en decoratie van hun slaapkamer. Jongens gaan vaak voor een stoere, sportieve en avontuurlijke inrichting. Kinderbehangenzo heeft daarom deze thema’s uitgewerkt tot super gaaf jongenskamer behang. Van raceauto’s en ruimtevaart tot graffiti en sport. Je kunt kiezen uit wandvullend behang of een enkel behangpaneel. Veel behang kun je trouwens personaliseren met bijvoorbeeld de naam van je kind. Hoe leuk is dat!

Jongensbehang met voertuigen
Jongensbehang met voertuigen

Behang voor meisjeskamer

Who run the world? Girls! Misschien nog wel meer dan jongens, weten meiden precies wat ze met hun kamer willen. Hoe klein ze ook zijn! Zoek je stijlvol en romantisch behang voor de meisjeskamer, check dan het mooie assortiment van Kinderbehangenzo. Onze favoriet is het behang met eucalyptus en kolibri, in prachtige zacht groene tinten. Heb je een dochter die dol is op roze, dan wordt ze vast heel blij van het behang met hartjes of de retro-bus. En die kunnen allebei met haar eigen naam worden afgedrukt! Tip voor paardenmeisjes: je vindt hier ook heel tof behang met paarden.

Meisjesbehang met eigen naam!
Meisjesbehang met eigen naam!

Fotobehang

Fotobehang is dé trend van het moment, ook voor de kinderkamer. Het is een eenvoudige manier om de kinderkamer echt uniek te maken. De wandvullende (tot wel 400 cm brede), eigen ontwerpen van Kinderbehangenzo trekken meteen de aandacht, zo kun je de rest van de kamer rustig houden. En the best of all? Dit dikke vliesbehang met brede banen is heel eenvoudig aan te brengen, maar je hebt wel minder naden en daardoor een veel strakker resultaat. Geloof ons: het effect is spectaculair!

Fotobehang voor de kinderkamer
Fotobehang voor de kinderkamer

 

Ook het wandvullende fotobehang kan gepersonaliseerd worden!
Ook het wandvullende fotobehang kan gepersonaliseerd worden!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)