5 redenen waarom je een loungeset moet toevoegen aan je tuin

5 redenen waarom je een loungeset moet toevoegen aan je tuin
5 redenen waarom je een loungeset moet toevoegen aan je tuin

Ah, de lente en zomer komen er weer aan! Die dagen dat je na een lange werkdag neerploft in je tuin, drankje in de hand en nog even lekker geniet van de avondzon. Of misschien lekker op je zondag met een boek in de warme ochtendzon. Er is ook eigenlijk niets fijner dan jezelf op de dikke kussens van een comfortabele loungeset te laten zakken. In dit artikel geven we vijf redenen waarom een loungeset onmisbaar is in je tuin.

1. Voor élke tuin

Of je nu een bescheiden balkonnetje hebt of een tuin zo groot als een voetbalveld, er is tegenwoordig altijd wel een loungeset die past. Modern, landelijk, minimalistisch, je noemt het maar op. Loungesets komen echt in alle soorten en maten. Een uitnodigende hoekbank tot een fijne chaise longue of 2-persoons loungeset. En ja, sommige zijn zelfs inklapbaar tegenwoordig!


2. Extra leefruimte

Laten we eerlijk zijn: een loungeset nodigt uit om je leven naar buiten te brengen. In principe is je tuin of balkon niet alleen een buitenplek meer, maar een verlenging van je woonkamer. Ideaal voor de zwoele zomeravonden of de luie zondagochtenden. Familie en vrienden over de vloer? Verspreid het feestje lekker naar buiten! Scheelt jou ook weer rommel in huis.


3. Luxe en sfeer

Eerlijk, we houden allemaal wel van een beetje luxe op zijn tijd. Een loungeset tilt de uitstraling van je tuin sowieso naar een hoger niveau. Het nodigt namelijk uit tot relaxen en met de juiste kussens en accessoires maak je er een mooi verlengstuk van je interieur van je woning van.


4. Comfort met hoofdletter C

We zeiden het al eerder, maar wat is er beter dan na een lange dag neerploffen in een zee van kussens? Precies, niets! Comfort is dan ook waar loungesets om draaien. Je kunt erin zonnen, lezen, of gewoon even de wereld om je heen vergeten tijdens een powernap. Dagje thuiswerken? Dat kan ook prima op de loungeset. 


5. Makkelijk onderhoud

Geen zin in urenlang boenen en schrobben? Geen probleem. De materialen van tegenwoordig – denk aan kunststof, aluminium, of weerbestendig hout – maken het onderhoud van een loungeset een stuk makkelijker. Even een doekje erover en je bent klaar. En voor de echte luie onderhouders: er zijn zelfs sets die je het hele jaar door buiten kunt laten staan zonder zorgen.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)