5x spirituele cadeaus voor hem en haar

1. Bolster
1. Bolster

Voor je spirituele broer, je bestie die beginnend yoga beoefenaar is, voor jezelf... Deze cadeaus zijn waardevol om te krijgen én om te geven. Bij Spiru vind je heel veel cadeaus voor spirituele avonturiers. We zetten vijf fijne cadeaus op een rij!

1. Bolster

Beoefenaars van yoga kunnen zoveel baat hebben bij zo'n bolster. Kan je net even wat meer steun geven als je last hebt van lage rugpijn. De bolster is gevuld met boekweitdoppen die je er zelf uit kunt halen en in kunt doen. Zo maak je de bolster harder of zachter. Zo'n bolster neem je dus lekker mee naar je yogaklasje of je gebruikt 'm thuis op je mat. Lekker als steun in je rug of als je in childpose ligt. Ideaal!

2. Geluksboeddha
2. Geluksboeddha

2. Geluksboeddha

Deze vrolijke set van vier mini geluksboeddhas staan voor horen, zien en zwijgen en zijn met de hand zijn geschilderd. Prachtig en vol betekenis, want deze boeddha's brengen geluk. Wat een leuk, lief cadeautje voor iemand die het verdient!

3. Energetisch water
3. Energetisch water

3. Energetisch water

Deze koperen waterflessen (ze zijn met de hand gemaakt in India) zijn niet alleen heel mooi, maar ze doen ook iets bijzonders. Wat zo bijzonder is: deze koperen flessen worden in India al meer dan 200 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase Ayurveda, helpt het drinken van water uit een koperen fles om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata- lucht element, Kapha- water element en Pitta vuur element), in balans te houden.

4. Spiritueel kerstcadeau
4. Spiritueel kerstcadeau

4. Spiritueel kerstcadeau

Soms weet je niet wat je voor je zus, vriendin of beste vriend moet kopen. Maar als diegene houdt van een spirituele lifestyle - of er in elk geval voor openstaat - dan zit je met dit spirituele cadeaupakket altijd goed. Een geweldig pakket vol fijne verrassingen. Als eerste zit er een Himalaya zoutlamp in het pakket. Zo'n lamp kan rustgevend en kalmerend werken. Bovendien geeft een zoutlamp heerlijk warm en sfeervol licht. Maar er zitten ook affirmatiekaarten in, wierook, een edelsteen zeepje, sfeerlichtje... Nouja... van alles wat leuk is om cadeau te geven.

5. Meditatiekussen
5. Meditatiekussen

5. Meditatiekussen

Zo'm meditatiekussen is heerlijk tijdens een yoga- of meditatiesessie. Dankzij het losse binnenkussen kun je de hoes gewoon wassen. Het kussen is gevuld met boekweitkaf, wat natuurlijk en duurzaam is. 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)