20 februari 2023

Win één van de 10 mini-cursussen Spaans én Spanje travelguides van Hola Spain!

Win één van de 10 mini-cursussen Spaans én Spanje travelguides van Hola Spain!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Liz, Sophie, Marcia, Lisa, Hilda, Sien, Esther, Annemarie, Silvana en Heloise. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win één van de 10 mini-cursussen Spaans én Spanje travelguides van Hola Spain!

Ai caramba, wat een zomerse winactie hebben we, zo in deze laatste week van februari. Online Spanje specialist Hola Spain geeft namelijk maar liefst 10 keer een cursus Spaans inclusief een travelguide weg!

Met de mini-cursus heb je perfecte starter kit in huis waarmee je de echte basics leert. Dus lekker het terras op, naar de camping of hotel, het restaurant in, naar het strand en oeps, eventueel naar de dokter. Geen saaie grammatica, maar een ebook met handige woorden en zinnetjes. Inclusief puzzels en quizen om je kennis per dag te toetsen.

In de travelguide vind je 21 bijzondere things to do/visit in Spanje die bijna allemaal gratis zijn! Handig voor als je nog inspiratie voor je vakantie nodig hebt. 

Wil jij goed voorbereid op vakantie naar Spanje? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Hola Spain en beantwoord onderstaande vraag. Het juiste antwoord vind je op de website van Hola Spain. Buena suerte!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Welke stad wordt niet genoemd in het “Lesser known Spanish cities’ inspiratie blog?