maisonkoos.nl

Elegant mini warenhuis

maison KOOS is dé online conceptstore voor de zelfbewuste vrouw die op zoek is naar producten met een clean, tijdloos en uniek design. Het aanbod bestaat uit items van kleine labels die in beperkte oplage en op verantwoorde wijze geproduceerd worden. Van lifestyle producten, sieraden, stationery, accessoires, kaarsen tot woonaccessoires. Producten met zoals ze zelf zeggen: een clean en elegant design, van mooie kwaliteit én (daar smúllen wij van!) ze zijn niet overal verkrijgbaar. Zoals de mooie kaarsen van mo man tai, de sociale gifts van Original Home of het aardewerk van Hella +Elke en Foekje Fleur. Verder ontdek je hier vooral kleine labels, die hun producten in kleine oplages maken en vaak nog met de hand. Stijlvol!

blog

Lentekleuren in huis

Haal de lente in huis met deze vrolijke woonaccessoires in frisse pastelkleuren.

Matte pasteltinten met een blank houten accent
Matte pasteltinten met een blank houten accent

Nog even en dan springen de temperaturen weer naar de dubbele cijfers! Wij kunnen niet wachten tot het écht lente wordt. En hoewel het buiten nog een beetje fris is, kunnen we de lente wel al in huis halen met een paar accessoires in huis.
.
Deze olijke pinguïns van House Racoon zijn gemaakt van gipscomposiet en hebben een snaveltje van onbehandeld esdoornhout. Je shopt ze onder andere bij Mamzel in rustic grey, millennial pink en olive green

Mint en roze blijven favoriete lentekleuren
Mint en roze blijven favoriete lentekleuren

Ik viel als een blok voor dit vaasje, en niet alleen omdat het dezelfde naam heeft als mijn dochter - Feline. Ook omdat het zo’n mooi contrast heeft tussen mat en glanzend, en perfect is voor een enkele bloem. Studio de Winkel heeft deze en meer vaasjes van ontwerper Hella Duijs in allerlei mooie pastel tinten. 

Pastels met een knipoog naar de zomer
Pastels met een knipoog naar de zomer

Hoe leuk zijn deze wolken en schelpen kaarsen van het Duitse Milk & Honey! Mooi om met een paar bij elkaar te zetten, maar een enkele is ook al een echte eyecatcher. Bekijk ook de toffe bubble, knoop en peren kaarsen bij Interieurliefhebster.

Grijs en vergrijsd: helemaal lente 2023
Grijs en vergrijsd: helemaal lente 2023

Mooi zijn ze hè, deze porseleinen borden van Hester de Wolff. Het porselein is gekleurd met pigment uit steen en andere natuurlijke materialen. Omdat het niet geglazuurd is, kun je niet echt van de borden eten. Maar je kunt ze wel gebruiken als pronkstuk, bijvoorbeeld met een kaarsje erop, droogbloemetjes of je sieraden. Wij spotten ze bij Licht & Fijn

Had je al eens gehoord van de Blauwstaartbijeneter? Ik kende ‘m in getekende versie al van Vogelbingo (tip voor als je van spelletjes houdt!), maar op deze foto is hij nog veel mooier. Wow, die kleuren! De foto is gemaakt door een Taiwanese fotograaf en je vindt deze en nog veel meer mooie natuurfoto’s bij Fair Photo Shop

Wat een leukerd, deze Bubble Buddy. Het is niet alleen een zeepbakje, je gebruikt het ook om je zeep mee te raspen. Je krijgt er namelijk een stuk biologische huishoudzeep bij. Stijlvolle en duurzame keuze dus, want de zeepbakje van eco designer Foekje Fleur is gemaakt van gerecycled plastic. Je shopt de Bubble Buddy in allerlei frisse kleuren onder andere bij maisonKOOS.

Voor een puur natuur stukje lente haal je nieuwe plantjes in huis. Dat frisse groen, ik word er heel blij van. Verzorg deze baby String of Pearls met liefde, en je zult er vele lentes van genieten! Als je heel veel geduld hebt en je plant parenting skills wilt testen, ga dan aan de slag met een seed kit van PLNTS. Bijvoorbeeld van deze aspargus fern. Wordt een hele mooie pluizige plant.

Fris met een krachtig kleuraccent
Fris met een krachtig kleuraccent
Bubble Buddy in alle pasteltinten
Bubble Buddy in alle pasteltinten
Fris lentegroen met echte planten van PLNTS
Fris lentegroen met echte planten van PLNTS

meer blogs van maisonkoos.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)