maisonkoos.nl

Elegant mini warenhuis

maison KOOS is dé online conceptstore voor de zelfbewuste vrouw die op zoek is naar producten met een clean, tijdloos en uniek design. Het aanbod bestaat uit items van kleine labels die in beperkte oplage en op verantwoorde wijze geproduceerd worden. Van bad- en bodyproducten, sieraden, sjaals, accessoires, geurkaarsen en woonaccessoires. Producten met zoals ze zelf zeggen: een clean en elegant design, van mooie kwaliteit én (en daar smúllen wij van!) en ze zijn niet overal verkrijgbaar. Zoals de mooie bath & body producten van Formulary55 of het aardewerk van Sue Pryke. Verder ontdek je hier vooral kleine labels, die hun producten in kleine oplages maken en vaak nog met de hand. Stijlvol!

blog

Mooi gemaakt van droogbloemen

Vorig jaar doken ze ineens op en nu zie je ze overal: droogbloemen. Ik het begin vond ik het nog een beetje ouderwetsig: jaren '80 enzo, maar de trend wende snel en ik moet zeggen dat er nu al een tijd overal bij mij in huis en in de studio droogbloemen zijn opgedoken. Ik deel even wat leuke ideeën met je, en meer is te zien op ons Pinterest-board!

Wow- gedekte tafel
Wow- gedekte tafel

Eerst even starten met wat mooi beelden die ik op Pinterest verzamelde. Prachtig hè!

Het is bijna kunst!
Het is bijna kunst!

Een heerlijke wandeling buiten levert je, zeker in deze tijd van het jaar, veel inspiratie op. Snoeischaar mee, plukken en drogen maar.

Berenklauw vorig jaar in het Ariadne at Home-huis
Berenklauw vorig jaar in het Ariadne at Home-huis

Vorig jaar hielp ik op de VT Wonen & Designbeurs een dagje mee in het huis an Ariadne at Home, waar ik ook een shop&do rubriek heb. Daar hadden we deze XXL gedroogde berenklauw staan, zó mooi. We kregen er veel complimenten over.

Gang met droogbloemen
Gang met droogbloemen

En ook de gang met droogbloemen trok veel nieuwsgierige kijkers!

Bij Meesie zag ik deze vaasjes gevuld met droogbloemen. Heel decoratief.

En bij Maison Koos shop je nu deze prachtige flessen gevuld met droogbloemen.

Kijk even op ons Pinterest-board voor nog veel meer bijzondere droogbloemen-inspiratie. Ik word er erg blij van. Jij ook?

Bloemen in vaasjes van Meesie
Bloemen in vaasjes van Meesie
Ohhh zo mooi!
Ohhh zo mooi!
Field of Hope-flessen bij Maison Koos
Field of Hope-flessen bij Maison Koos

meer blogs van maisonkoos.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)