17 april 2023

Win een picknickkleed met bloemenprint van Sissy-Boy!

Win een picknickkleed met bloemenprint van Sissy-Boy!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Lotte R. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een picknickkleed met bloemenprint van Sissy-Boy!

Bij Sissy-Boy staat alles in het teken van het feest van de lente en daar worden wij heel vrolijk van. Net als van het geweldig mooie picknickkleed met frisse bloemenprint dat je deze week kunt winnen!

Het weerbericht voor komende week is veelbelovend: zon, zon en nog eens zon, daar hebben we zo naar uitgekeken! Ga lekker naar buiten, neem een rugzak vol lekkers mee en - als je geluk hebt - dit groene picknickkleed van Sissy-Boy. De comfortabele vulling en mooie bloemenprint geven je het gevoel alsof je op een zacht grasveld vol bloemen ligt. Het streeppatroon aan de zijkant en de kwastjes geven het kleed een speels effect. Wij kunnen niet wachten om erop uit te trekken!

Zie jij jezelf ook al liggen op dit picknickkleed? Doe dan mee met deze winactie! Meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Sissy-Boy en beantwoord onderstaande vraag. Tip: het juiste antwoord vind je op de website van Sissy-Boy.
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Waar is de print van dit picknickkleed op geïnspireerd?