zoutbloed.nl

Breng het strand naar huis

Als je van het strand en de zee houdt, dan ben je bij zoutbloed.nl aan het goede adres. Werkelijk alles in deze shop heeft een link met het strand! Of het nou gaat om de surf's up mokken met een surfplank als handvat, vegan sea salt body butter of telefoonhoesjes van gerecyclede wetsuits. Hoe leuk is dat! Voor kinderen zijn er leerzame strandballen, duurzaam strandspeelgoed van Zsilt en wat dacht je van een houten mobiel met volkswagenbusjes. Als dat geen beachvibe at home geeft!

blog

Het allerleukste buitenspeelgoed!

Hoewel je natuurlijk het hele jaar door buiten kunt spelen, nodig het zonnige zomerweer toch net wat meer uit om naar buiten te gaan. We hebben naar het leukste buitenspeelgoed gezocht en zijn zo veel tofs tegengekomen voor jong en oud! Dus trek je sneakers, slippers of sandalen aan en hup, naar buiten!

 

Een reuze dino watersproeier
Een reuze dino watersproeier

Dino watersproeier

Je bent echt een bofkont als je deze grote vriend in de tuin hebt staan. Deze opblaasbare reuze dinosaurus sproeier zorgt de hele zomer voor waterpret en verkoeling. Hij is meer dan 220 cm hoog en je sluit 'm gewoon aan op de tuinslang. Wedden dat de hele straat bij jou in de tuin zit?

Drijvende spellen
Drijvende spellen

Opblaas cactus

Als je nou een zwembad in de tuin opgebouwd, dan kun je natuurlijk de hele dag lekker ronddobberen. Niks mis mee, maar het is wel veel leuker om te spelen in je zwembad. Deze opblaasbare spellen blijven drijven, wat het meteen een uitdaging maakt om de ringen over de armen van de cactus te gooien of de bal in het net!

Maak een uitdagend springparcours
Maak een uitdagend springparcours

Springparcours

Met neme een fit stokpaard, een levensgevaarlijk parcours met hindernissen als kasteelmuren en vuur en testen wie het hoogste kan springen en de snelste is! Maar serieus, hoe leuk is dit springelement. Je zet het zo in de tuin, maakt of koopt een stokpaardje en zet een uitdagend parcours uit met als laatste hindernis de vuursprong. De lat kan letterlijk en figuurlijk elk rondje hoger worden gelegd.

Loopfiets en step in één
Loopfiets en step in één

Steppen en lopen

Kijk nou toch hoe leuk deze loopfiets en step in één is! Zijn je kindjes nog heel klein, dan kunnen ze deze Highway Kick 1 gebruiken als loopfiets en als ze wat groter worden tover je 'm gemakkelijk om in een step. Verkrijgbaar in kleuren met heerlijk zomerse namen als blueberry, peach, limon en kiwi.

Lol op het strand

Dit is een van onze persoonlijke favorieten: de zanddrol! Met het roze of bruine vormpje maak je perfecte drollen van zand. Ga je zeker weten veel lol van hebben op het strand. Neem een strandemmer mee waarmee je stevig zand kunt verzamelen, maak een spoor van drollen en zie wat er gebeurt.

Maxi vlieger 

Ook altijd leuk om mee te nemen naar het strand is een vlieger. En dan wel een beetje grote, stoere zoals deze Maxi Bird. Hij is maar liefst 125 cm breed en de staart is wel 250 cm lang! Met een beetje geluk houd je hiermee ook de meeuwen op afstand!

Bingo!

Een beetje vreemde eend in de bijt, maar ook dit is heel om te spelen:vakantiebingo. Op de kaart staan allerlei plaatjes die te maken hebben met het land waar je bent. Zie je iets, dan kruis je het aan en wie als eerste zijn kaart vol heeft, die wint! Er zijn onder andere kaarten van Nederland, België, Engeland, Griekenland en Spanje.

YOU.FO: hét spel van deze zomer

Dit is zo tof! We hebben onlangs kennis gemaakt met YOU.FO, een dynamisch buitenspel waarvoor je twee witte stokken met aan het uiteinde een rode kegel en een ronde, aerodynamische ring nodig hebt. Het heeft ergens iets weg van Zwerkbal - voor de Harry Potter kenners onder ons - maar dan zonder bal en zonder te vliegen. Volg je me nog?

Anyway, je speelt het minimaal met z’n tweeën. De ene speler gooit/schiet de ring heel ver weg en de ander probeert ‘m te vangen met de stok. Dat is de basis. Klinkt simpel, maar het is best een uitdaging, je moet de techniek echt even onder de knie krijgen (lange leve de youtube instructiefilmpjes die dochterlief voor ons heeft bekeken!). En daarna kun je het spel op allerlei manieren spelen.

Wij speelden het op een groot veld in het park en we hebben vooral heel erg veel lol gehad. Onze dochter had snel door hoe het moest, haar broertje wilde daar natuurlijk niet voor onderdoen maar lette daardoor wat minder op de techniek en wij zaten er een beetje tussenin. Het lukte ons uiteindelijk allemaal om de ring te gooien en te vangen - en ondertussen hebben we alle hoeken van het veld gezien! YOU.FO kun je ook goed op het strand spelen, dus neem het vooral mee op vakantie.

Leuk om te weten is dat YOU.FO bedacht is door een Nederlander en dat het inmiddels in meer dan 25 landen als een echte teamsport wordt gespeeld. Er is zelfs een heus WK! Ik zeg maar: practise makes perfect!

KORTING: je shopt YOU.FO met 10% korting met code flavourites10. 

 

 

Drollen op het strand
Drollen op het strand
Vogel vlieger
Vogel vlieger
Vakantiebingo
Vakantiebingo
YOU.FO
YOU.FO
YOU.FO
YOU.FO

meer blogs van zoutbloed.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)