yoga-specials.nl

Bewuste yoga accessoires

Het is zó fijn om te yoga'en, helemaal in combinatie met mooie kleding en accesoires. Yoga specials heeft precies wat de naam doet vermoeden: speciale yoga materialen. Van mooie yogamatten tot broeken waar je helemaal de blits mee gaat maken. Sommige yoga kleding vinden we zelfs zó mooi dat we er stiekem de hele dag in zouden willen rondlopen.

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Langebrug 73, Leiden en Kleine Houtstraat 92, Haarlem
Leiden en Haarlem

blog

Deze musthaves maken 't sporten extra fijn

Met sportscholen en -clubs die nog steeds dicht zijn, moeten we creatief blijven qua sporten. En of je nu in het park sport, in de bossen hardloopt of aan wielrennen doet: toffe kleding en accessoires maken het sporten altijd nét even wat leuker. Deze items zijn te gek!

Te gek: fietskleding voor dames van Ingeklikt.com
Te gek: fietskleding voor dames van Ingeklikt.com

Ineens waren ze daar: meiden op de racefiets. Solo, in duo's of in kleine groepjes. Hárd dat ze gaan! Ingeklikt.com is een vrij nieuw label dat fietskleding voor dames maakt. Te gek zijn ze : die leuke printjes en comfortabele outfits. Eindelijk wieleroutfits die mooi, functioneel én vrouwelijk zijn. Go, go, go, meiden!

Bondi Wash: spray om je yogamat mee te verfrissen
Bondi Wash: spray om je yogamat mee te verfrissen

Yogafreak? Dan is Bondi Wash (juist, vernoemd naar het beroemde strand in Sydney) een heel fijn Australisch product: spray waarmee je je yogamat desiinfecteert en voorziet van een heerlijke, ontspannende, houtachtige geur. Zálig, want zo wordt het extra prettig om een fijne sessie te doen. Kies uit deze grote yogamat sanitiser spray in de geur peper en lavendel of een kleine variant. Enneh... je kunt 'm natuurlijk ook voor je andere sportspullen gebruiken!

Leuk: een watefles, bijpassende yogamat en andere accessoires van Aqua-Licious
Leuk: een watefles, bijpassende yogamat en andere accessoires van Aqua-Licious

Bij Aqua Licious shop je van die handige waterflesjes die je kunt navullen. Als ze leeg zijn, houd je een plat pakketje over dat nauwelijks plaats inneemt in je tas. Milieuvriendelijk en ook nog eens heel leuk, want er passen allerlei andere accessoires zoals een yogamat en strandhanddoeken.

Fijne beha om in te sporten én een perfect match met deze jurk!
Fijne beha om in te sporten én een perfect match met deze jurk!

10Days vind ik zo'n tof fashionlabel! Fashionable en toch sportief. En vaak voor meerdere doeleinden te gebruiken! Deze beha is bijvoorbeeld een echte basic. De gekruiste banden zorgen ervoor dat 'ie super fijn zit, ook tijdens je downward facing dog. En kijk deze jurk, die past er perfect bij. Die is dan weer leuk voor ná je sessie. Wát een geweldige set!

 

 

meer blogs van yoga-specials.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)