travelnauts.nl

Verre vakanties met kinderen

Hoe gaaf is het om samen met je kinderen een verre reis te maken! Super toch, maar misschien ook een beetje spannend, want hoe pak je dat aan en waar begin je? Er zijn zoveel wereldse bestemmingen! Op Travelnauts vind je prachtige reisbestemmingen over de hele wereld. Je kunt er reizen op maat laten samenstellen of kiezen uit de routes die de reisexperts al hebben bedacht. Uiteraard rekening houdend met de interesses van kinderen! Er zijn safaris, camperreizen, strandvakanties, road trips en nog veel meer.

Reisinspiratie

Kun je nog wel wat tips of inspiratie gebruiken? Lees dan de reisblogs op de inspiratiepagina. Kleine waarschuwing: je krijgt er wel koorts van.....reiskoorts welteverstaan!

blog

Deze 5 reizen zijn super avontuurlijk

Zin in een avontuurlijke vakantie om nooit te vergeten? Deze bestemmingen zijn onvergetelijk spannend!

Paragliding op Kreta: te gek!
Paragliding op Kreta: te gek!

Paragliding boven Kreta

Oh oh Cherso... is dat het eerste wat in je opkomt als je denkt aan Kreta? Think again. Kreta is prachtig. Hier vind je waanzinnig mooie baaien, havenstadjes, charmante dorpjes en indrukwekkend natuurschoon. Bij Hotiq kun je reizen boeken naar Kreta (en overigens ook naar andere toffe bestemmingen zoals Puglia, Andalusië en Ibiza). Je slaapt in unieke, authentieke locaties en je vlucht en huurauto zijn inbegrepen. Wil je écht iets avontuurlijks doen? Dan kun je allerlei te gekke experiences boeken. Wij vielen direct voor de spectaculaire paragliding vlucht met Yiannis. Wow. Zó cool. Samen met Yiannis zweef je boven het vasteland en de kustlijn om Kreta van bovenaf te bewonderen. Wáánzinnig.

Met een stoere Landrover Defender op pad
Met een stoere Landrover Defender op pad

Daktent op je Landrover

Dit is ook te gek hoor. Met een Landrover Defender Nederland en omliggende landen ontdekken en 's avonds slapen in de daktent. Yes, op het dak van je auto! Bij Landrover Dreamholiday boek je zo'n avontuurlijke reis. De tent is comfortabel en biedt plek aan 2-4 personen. Bij je kampeeruitrusting krijg je zelfs je eigen toilet, barbecue én hangmat mee. Kijk! Zo wil je wel kamperen. Eén ding is zeker: dit is een ervaring om nooit te vergeten. 

Ontdek de Big Five in Tanzania
Ontdek de Big Five in Tanzania

Op safari in Tanzania

De Nederlandse Marjolijn Pronk heeft haar hart verpand aan Tanzania waar ze is opgegroeid, en organiseert al 20 jaar reizen naar dit indrukwekkende land met haar reisorganisatie Explore Tanzania. Als je je wensen doorgeeft, gaat Marjolijn voor je aan de slag en stelt ze een onvergetelijke reis op maat voor je samen. Paar voorbeelden? Maak een cultuurreis, een fotoreis of een yogareis naar Zanzibar. Ontdek de gebergtes, kusten en lokale bevolking. Of ga op safari in Zuid Tanzania, samen met je gezin. En ontdek zo de Big Five. Zó te gek. 

Wat nou als je je bestemming vantevoren niet weet...?
Wat nou als je je bestemming vantevoren niet weet...?

Bestemming onbekend

Wat nou als je vantevoren geen enkel idee hebt waar je reis naartoe gaat? Dat je tot het laatste moment niet weet of het bos of strand, platteland of stad wordt? Dat je zelfs het land waar je naartoe gaat niet weet? Dat is toch wel de ultieme manier van avontuurlijk reizen. En het leuke is: Vakantieadres Onbekend regelt het voor je! Een paar dingen geef je door: de afstand die je maximaal wilt afleggen, het reisgezelschap waarmee je reist en het thema. Zit je vanavond te bubbelen in een hottub of hang je in een club? Alles kan! Het leuke is dat je ook solo verrassingreizen kunt boeken. je slaapt altijd op een unieke locatie. Wat ontzettend spannend en een cadeau voor jezelf! En deze vinden we ook ontzettend fijn klinken: een verrassingsreis retreat. Dan weet je één ding zeker: hier ga je volledig tot rust komen... Echt een geweldig vooruitzicht.

Bijzonder op reis met de kids

Wil je een onvergetelijke reis maken met de kinderen, maar weet je niet precies waarnaartoe? De reisaanbieder Travelnauts.nl gaat je helpen. Ze hebben een groot assortiment super avontuurlijke bestemmingen: van Oman tot Nieuw Zeeland, van Montenegro tot Costa Rica. Handig: de bestemmingen zijn ingedeeld naar leeftijden van de kinderen. Zo weet je zeker dat je een reisbestemming past bij de levensfase van jullie gezin. Te gek hoor, goed adres om te onthouden!

Nooit vergeten

En al die avonturen, die leg je natuurlijk vast. Honderden filmpjes maken, en duizenden foto's. En je meest dierbare herinneringen? Die plak je in zo'n leuk Adventure Book! Zo heb je nog jarenlang napret van je bijzondere reis...

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

Met je kids de wereld ontdekken
Met je kids de wereld ontdekken
Leg je herinneringen vast
Leg je herinneringen vast

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)