studiocr.nl

Kaarten, letters en prenten

Bij StudioCR vind je de mooiste handgemaakte kaarten en prenten. Designer Claudia werkt met pastel, verf, markers én een digitale tablet en dat levert hele fraaie plaatjes op. Zo mooi, die dierenportretjes en de prachtige bloemen. Of wat dacht je van het Painted Black drieluik, met afbeeldingen van een kever, libelle en veer. Heel stijlvol! Je kunt StudioCR ook inschakelen voor op maat gemaakte belettering, bijvoorbeeld voor je bedrijfslogo. Check de site voor alle mogelijkheden.

blog

Met de hand geïllustreerd: wenskaarten voor elke gelegenheid

In de webshop van Studio CR vind je getekende wenskaarten die de natuur op zijn allermooist laten zien. Verwacht geen over the top, kleurrijke taferelen, het zijn juist charmante illustraties, met oog voor detail. Heel minimalistisch maar o zo veelzeggend en geschikt voor elke gelegenheid. Wie verras jij met een mooie kaart?

Leuk voor als je je excuses moet maken omdat je je als een kwal hebt gedragen.
Leuk voor als je je excuses moet maken omdat je je als een kwal hebt gedragen.

Kaarten met insecten 

Je houdt ervan óf je krijgt meteen de kriebels: insecten. Op de een of andere manier lijken deze kleine beestjes een stuk vriendelijker als je ze zo ziet op een kaart van Studio CR. Van sprinkhaan en libelle tot blauwe kever en lieveheersbeestje, ze zijn zo mooi en natuurgetrouw getekend. Er is vast wel een neefje of vriendin die je blij kunt maken met een insectenkaart.  

Kaarten voor elke gelegenheid
Kaarten voor elke gelegenheid

Kaarten met dieren 

Oh deze dierenkaarten zijn zo ontzettend mooi, die wil je helemaal niet versturen maar lekker zelf houden! Te cute gewoon, die kaarten met het aapje of het konijn - leuk voor Pasen! Je kunt bij Studio CR ook wenskaarten bestellen met bijvoorbeeld een guitige panda, een schattige vos en een nieuwsgierige struisvogel. Vul zelf maar in wie bij deze kaarten past. Ze zijn in ieder geval perfect als verjaardagskaart voor een kind of voor een dierenliefhebber. En het leuke is, als de gelukkige ontvanger deze dierenkaart in een lijstje doet, hebben ze een blijvende herinnering aan bijvoorbeeld hun verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. 

Kaarten met insecten die zo van het papier lijken te springen
Kaarten met insecten die zo van het papier lijken te springen

Kaarten met bloemen 

Zoek je een kaart voor een bloemenliefhebber, ook dan ben je aan het goede adres bij Studio CR. Zo knap hoe Claudia de details van een vingerhoedskruid of de wegwaaiende pluisjes van de paardenbloem weet te vangen. Het zijn echt kleine kunstwerkjes. Check ook de kaarten met droogbloemen. Zo mooi, die zacht rode gedroogde papaver en grijs groene olijftak. Het zijn stuk voor stuk cadeautjes voor door de brievenbus.

Zo mooi, deze kaart met vingerhoedskruid
Zo mooi, deze kaart met vingerhoedskruid

Kaarten met blanco binnenkant

Een van de dingen die we zo leuk vinden aan de wenskaarten van Studio CR, is dat ze voor elke gelegenheid geschikt zijn. Een verjaardag, een hart onder de riem, een jubileum of zomaar, deze dubbele kaarten zijn mooi neutraal en aan de binnenkant is onbedrukt zodat er ruimte genoeg is voor jouw persoonlijke boodschap. 

Je vindt hier trouwens ook mooie kadokaartjes. Die zijn al net zo mooi als de wenskaarten en worden ook gedrukt op natuurkarton. Dat geeft de kaarten een mooi, mat effect.

Dus, of je nu op zoek bent naar een unieke verjaardagskaart, een liefdevolle boodschap wilt sturen naar een vriend(in) of gewoon wat extra vreugde wilt verspreiden, wat ons betreft heeft Studio CR de perfecte kaart voor elke gelegenheid.

 

Mooi en troostrijk, deze gedroogde papaver
Mooi en troostrijk, deze gedroogde papaver

meer blogs van studiocr.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)