studiobertha.be

Geluk op papier

Achter de naam Studio Bertha gaan partners in illustration én real life Lisa en Klaus schuil. Dit Belgische duo bedenkt en maakt samen de vrolijkste taferelen op papier. Hun webshop is een ware snoepwinkel voor paper lovers, want je vindt hier zo veel lieve, grappige, troostende en gewoon leuke wenskaarten. Allemaal gedrukt op duurzaam Biotop papier en met een gerecyclede envelop erbij. Ook de verjaardagskalender -en poster stralen één en al blijheid uit, je wordt elke maand weer verrast met een mooie nieuwe illustratie. Voor de mensen die meer structuur in hun leven nodig hebben, heeft Studio Bertha ook nog eens handige weekplanners en notitieblokken gemaakt, uiteraard voorzien van een happy print. En kun je nou geen genoeg krijgen van al die vrolijkheid, dan zijn er ook posters die iedere dag weer een glimlach op je gezicht toveren!

blog

Voor kleine gelukjes: wenskaarten en meer van Studio Bertha

Ons hartje gaat altijd sneller kloppen van de originele en creatieve items die gemaakt worden door kleine, onafhankelijke bedrijven. Vandaag een shout out naar zo’n Vlaamse topper: Studio Bertha, van partners in love and crime Klaus en Lisa. Hun liefde voor mooie aquarel tekeningen zie je terug in een super toffe collectie van kleurrijke kaarten en stationery - allemaal gedrukt op milieuvriendelijke biotop - die zorgen voor kleine gelukjes in het leven.

Leuke en leerzame posters
Leuke en leerzame posters

Wenskaarten

Die vrolijke gelukjes zie je meteen als je kijkt naar de wenskaarten van Studio Bertha. Hoe leuk zijn al die vrolijke tafereeltjes met dieren en bloemen! Het zijn elementen die je vaak tegenkomt op de kaarten. En denk nou niet dat deze kaarten alleen voor kinderen zijn. Ze zijn juist super leuk voor mensen van alle leeftijden! Het is vooral de combinatie van tekst en tekening die de kaarten bijzonder maken. Zo stuur je bijvoorbeeld een glimlach met de gans-met-heldencape-kaart of een beetje troost met de cup of comfort kaart en een bosje ik-denk-aan-joutjes.

Kaarten en stationery van Studio Bertha
Kaarten en stationery van Studio Bertha

Raamtekening

Oh dit hadden we als kind willen hebben! Zo tof, deze raamtekening pakketten. Perfect voor iedereen die iets moois of het raam wil tekenen en wel wat inspiratie kan gebruiken. Studio Bertha heeft vier vrolijke sets met 7 tot 9 sjablonen gemaakt. Die hoef je alleen maar uit te knippen, op het raam te plakken en met de bijgeleverde raamstift over te trekken. Dit is toch echt super leuk om te doen, heerlijk op een druilerige zondagmiddag bijvoorbeeld. En als de zon weer schijnt, geeft de tekening ook nog eens een mooi schaduwspel op je gordijnen, muur of vloer. Er zijn verschillende thema’s: geboorte, lente, zomer en winter. Kun je ook nog lekker afwisselen!

Zo leuk, deze wenskaart Hero!
Zo leuk, deze wenskaart Hero!

Kids collectie

Nu hadden we al gezegd dat de tekeningen van Studio Bertha leuk zijn voor iedereen, maar we weten eigenlijk wel zeker dat kinderen ze echt super super leuk vinden. Daarom zijn heel wat van die gezellige taferelen ook als poster beschikbaar. Perfect als wanddecoratie voor de kinderkamer. Er zijn zelfs educatieve letter- en cijferposters! Voor de kleine creatievelingen zijn er ook stickers van hun lievelingsdieren van Studio Bertha. Plak de dikke vinyl stickers op een bullet journal, broodtrommel of wat dan ook voor een vrolijke reminder. Super fijn: de stickers zijn weer- en waterbestendig en gaan dus lekker lang mee!

Te gek om thuis te maken, deze raamtekening.
Te gek om thuis te maken, deze raamtekening.

Stationery

Als je een echte fan bent van de stijl van Studio Bertha, dan wil je natuurlijk ook iets voor jezelf hebben en niet alleen maar leuke kaarten aan anderen sturen. Hebben we goed nieuws voor je, want er zijn ook een aantal hele leuke items die je thuis kunt gebruiken. Je brainwaves of boodschappen schrijf je op het notitieblok met roze flamingo’s. En je vergeet voortaan geen verjaardag meer, want die schrijf je allemaal op de grote hoeraatjes en tralalaatjes verjaardagskalender-poster! Een echte eyecatcher voor in de keuken, woonkamer of eh … op de wc.

 

Ook leuk: de kalender en notitieblok van Studio Bertha
Ook leuk: de kalender en notitieblok van Studio Bertha

meer blogs van studiobertha.be

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)