splendith.nl

DIY Materialen en handlettering

Ken je Judith van Splendith? Zou kunnen dat je haar aan het werk hebt gezien in het Papier Atelier op Flavourites Live. Judith maakt geweldige dingen van papier, pioenrozen bijvoorbeeld. Zó mooi. Maar ze heeft dan ook wel de beste materialen in handen, hè. Ooit bestelde ze zelf alles in de V.S., en dat moest anders kunnen vond ze. Inmiddels heeft Judith haar dromen waargemaakt en verkoopt ze DIY-materialen voor kalligrafie en handlettering. Wij vinden het prachtig. Dat papier, die scharen, die pennen, wow... We willen meteen aan de slag!

blog

My favourites on Flavourites Live

Wat een dagen waren het! Hoewel Flavourites Live voor ons natuurlijk gewoon werken was hebben we ook genoten. De prachtige shops, nieuwe producten en het heerlijke eten. Hebben jullie de Ice rols van Looping good geproeft? De jongens stonden te swingen achter hun stand en maakten vers gerold ijs waar je bij stond. Deze boys hebben ons drie dagen lang vrolijk gemaakt! 

De boys van Looping Good
De boys van Looping Good

Ik ben een groot fan van Geertje Aalders. In een van mijn eerder blogs over kinderboeken had ik haar boek ‘Arabische sprookjes’ (van van Rodaan Al Galidi en Geertje Aalders) al eens genoemd. Op Flavourites Live heb ik hem bij haar gekocht waar ze hem met gouden pen voor mij heeft gesigneerd. Eenmaal thuis meteen genoten van de zoete knipkunst en de prachtige verhalen.

Geertje Aalders
Geertje Aalders

Bycaitlin was ook een groot favoriet. De happy pills, inmiddels haar klassieker, heb ik natuurlijk gekocht. Altijd fijn om te geven of op te sturen aan iemand die wel een kleine vrolijkheid kan gebruiken. Ze maakt nu ook zelf kaarten die absoluut de moeite waard zijn. En altijd kleine prijsjes, ook heel fijn! 

By Caitlin
By Caitlin

Altijd vrolijk waren de dames van Hejsan. Hun prachtige boek nu eindelijk in het echt mogen bewonderen.

Hejsan
Hejsan

De creatieve hoek was een van mijn favorieten. Kokonoma met haar prachtige illustraties en Judith van Splendith die je de mooiste creatieve spulletjes verkocht en een workshop bloemen maken gaf.  

Allerwarmst met het armbreien en niet te vergeten Salut Stefanie met haar nieuwe kaartjes! Ook kon je bij haar een workshop volgen in het maken van je eigen stempel. Alleen maar vrolijke gezichten gezien hier!

Tot slot mijn old time favourite: Soxs. Hoewel we in de studio allemaal al een paar sokken en een muts hebben heb ik bij haar op Flavourites Live nog twee paar sokken gekocht. Eentje voor mezelf en eentje om cadeau te geven. Want als je eenmaal aan de soxs begint kun je echt niet meer zonder.

 

 

 

 

Splendith en Kokonoma
Splendith en Kokonoma
Salut Stefanie en Allerwarmst
Salut Stefanie en Allerwarmst
Soxs
Soxs

meer blogs van splendith.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)