specialvillas.nl

Bijzondere vakantiehuizen

Weer een toppertje! Op zoek naar een te gek huisje kwamen we Special Villas tegen. Het ene na het andere paleisje duikt hier op. Een villa met privé-zwembad, slapen in een kasteel of kerkje, bivakkeren in luxe ingerichte safaritenten... Je vindt hier echt de allerleukste adresjes in Duitsland, Frankrijk, maar ook in België en zelfs in ons eigen land. Het leuke is dat je hier topbestemmingen vindt om samen van te genieten, maar dat er ook veel verblijven zijn voor groepen (tip: boek eens een weekend met je vrienden!) of voor gezinnen. Dit zijn nou die parels waarvan iedereen altijd roept: waar vind je zo'n bestemming toch? Nou, hier dus...

blog

5 Tips voor een vakantie met vriendinnen

Laatst was het weer zover. Een heerlijk lang weekend met mijn zeven vriendinnen naar Alicante in Spanje. En dat betekent: heerlijk lachen, eten, relaxen, shoppen, drinken, kletsen and so on. Mán, wat zijn dit toch waardevolle weekenden. Na vier dagen waren we nog niet uitgekletst. Ook zin om eens met je vriendinnen op pad te gaan? Hier zijn vijf héérlijke bestemmingen waar je direct met je vriendinnen naartoe wilt! Of je nu in ons eigen land blijft of een bestemming ergens in Zuid-Europa zoekt: een break met vriendinnen is óveral leuk! Deze locaties zijn echt helemaal super. Soms met wellness, dan weer met een perfecte ligging. Of met allebei! Hier vijf heerlijke parels:

Relaxen - wijnen - kletsen met je vriendinnen
Relaxen - wijnen - kletsen met je vriendinnen

1. Ibiza

Ben je zo iemand die ook op vakantie 't liefst naar stijlvolle, inspirerende bestemmingen gaat? Prachtig zwembad, buitenbar, smaakvol interieur, dat soort werk. Is het een 'yes'? Dan is Spotsandspaces.com jouw go-to website. Eigenaresse Natascha weet feilloos de állerleukste bestemmingen in landen als Griekenland, Spanje en Portugal te selecteren. Zie je jezelf met je vriendinnen hier al roseetjes drinken en genieten van prachtige zonsondergangen? Neem deze villa Azibi op Ibiza. Lekker aan zee, met vier slaapkamers en drie (!) badkamers en dan dat zwembad... Echt zálig.

Villa Azibi op Ibiza
Villa Azibi op Ibiza

2. Spanje

Tuurlijk, Ibiza is ook Spanje, maar die hebben we even apart gehouden omdat eh... gewoon, omdat het Ibiza is. Een tweede plek is voor Spanje, en dan bedoelen we het vasteland. Zin in Spanje? Ga naar Hola Spain! Deze heerlijke website heeft zoveel parels bij elkaar gezet (check boutiquehotel Yours in Valencia, hier op de foto en al die andere beauties op de website) én je kunt er een stoomcursus Spaans volgen. Nouja, briljant concept! Olé!

Boutique hotel Yours in Valencia
Boutique hotel Yours in Valencia

3. Italië

Wat is Italië toch altijd een fijn vakantieland! Het eten, de natuur, de mensen... Altijd fijn. Wat dacht je van een vakantie met je vriendinnen op een wijndomein? Kun je regelen bij Tritt, een fijne website met allemaal prachtige onderkomens in Italië. O, dat wordt genieten... Zo van de wijn naar het zwembad en vice versa. Genieten.

Italië - vakantie op een wijndomein
Italië - vakantie op een wijndomein

4. Nederland

Onderschat ons eigen land niet als het gaat om toffe vakantiebestemmingen! Bij Special Villas vind je heerlijke onderkomens in eigen land (en ja, ook daarbuiten). Wil je niet te ver van huis? Dan is dit stalen boshuis in Noord-Brabant wellicht een goede optie. Fijn: hier heb je een eigen sauna en baad je in luxe. Sowieso is het handig dat je bij Special Villas kunt selecteren op locaties met eigen wellness. Heerlijk om de drukte en stress van thuis even achter je te laten! 

5. Griekenland

Even iets anders. Geen lazy-villa-bestemming, mar een rondreis over allerlei Griekse eilanden. Dat kun je regelen bij Las Perlas, dat garant staat voor de mooiste hotels waar je verblijft. En oké, zo'n Cycladen trip is ge-wel-dig maar hé, er zijn nog meer fantastische bestemmingen. Italië, Kroatië, zelfs Zweden: Las Perlas organiseert er bijzondere reizen naartoe. Kan natuurlijk met je gezin, je partner én zeker ook met vriendinnen! 

Bonustips:

Vooruit, nog een paar dan. Heb je deze heerlijke locatie bovenin gezien? Dit is Ibiza en boek je via Hola Spain. We willen nú vertrekken!
.

Of wat dacht je hiervan: een glamping in Italië! Het vrije gevoel van kamperen maar wel met de nodige luxe. Niet alleen leuk om met je vriendinnen te doen, maar ook met je gezin. Bekijk snel deze luxe glampings!


Heb je ook zin gekregen in zo'n vriendinnen-tripje? Gewoon dóen, want echt: het is heerlijk om even helemaal op te laden en zeg nou zelf: is het af en toe niet heel fijn om voor een paar dagen huis en haard (en kids!) achter te laten en jezelf eens flink te laten vertroetelen?

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

 

Stylish in staal
Stylish in staal
Rondreis Griekenland
Rondreis Griekenland
Glamping in Italië
Glamping in Italië

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)