sohome.nl

Alles voor je droominterieur

Wat een fijne online woonwinkel is SoHome! Echt alles voor je interieur vind je hier, met volop on trend inspiratie voor als je nog niet helemaal weet hoe je de boel gaat inrichten. Zo ontdek je vanzelf wat jouw eigen woonstijl is. Je vindt hier meubels voor je woonkamer, eetkamer, slaapkamer, eigenlijk alle ruimtes in huis. En ook verlichtting en accessoires om je interieur mee af te stylen shop je bij SoHome. 

Wil je de meubels en accessoires waar je je oog op hebt laten vallen liever nog een keer in het echt zien? Dat kan in de conceptstore in Barneveld. Leuk om nog meer wooninspiratie op te doen!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Anthonie Fokkerstraat 14
3772 MR Barneveld

blog

Dit zijn de woontrends van 2024

Ga je dit jaar met je interieur aan de slag en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Check dan deze 7 interieurtrends die je in 2024 overal gaat zien!

Vintage behang van ESTAhome
Vintage behang van ESTAhome

Een vleug vintage

Vintage is hot, net als behang. Combineer die twee en je bent helemaal on trend! De vintage stijl staat in de behangwereld gelijk aan bloemenprints. Ga terug in de tijd met het vintage behang van ESTAhome; van bont en kleurrijk tot zacht en lieflijk. Maak het af met een muurverf die speciaal is afgestemd op het behang.

Amberblokjes en keramieken schaaltjes van ByBazz
Amberblokjes en keramieken schaaltjes van ByBazz

Happy home scent

Geurbeleving blijft ook in 2024 een fijne interieurtrend. Laat je huis lekker ruiken én er stijlvol uitzien met de handgemaakte keramieken schaaltjes van ByBazz. Vul ze met geurblokjes in de nieuwste geuren van het moment. Een simpele, maar effectieve manier om je huis een moderne en frisse touch te geven.

Metalen lockerkast van MaximaVida
Metalen lockerkast van MaximaVida

Industriële elementen

Dit jaar zien we weer veel industriële designs en de lockerkast mag dan natuurlijk niet ontbreken. MaximaVida stak deze klassieker in een nieuw jasje, met als resultaat deze stoere kleding lockerkast Finn. Je bepaalt zelf de kastindeling en kleur (zwart, groen of ivoor). Check ook de andere metalen lockerkasten.

Eettafel van hout en marmer van Sohome
Eettafel van hout en marmer van Sohome

Natuurlijke materialen

De natuur blijf een inspiratiebron voor veel woontrends. We willen het binnen-buiten gevoel zoveel mogelijk in balans houden en dat kan met meubels van natuurlijke materialen, zoals hout, travertin (onthoud die naam) en riet. Deze tafels van Sohome zijn een super toffe combinatie van mangohout en marmer en ook nog eens in een organische vorm!

Organische vormen

We zagen afgelopen jaar al veel mooie, afgeronde vormen en ook in 2024 zijn meubels in organische vormen nog helemaal on trend! Het is perfect om meer zachtheid aan een hoekige ruimte te geven. Check deze toffe eettafel Jessie van Giga Meubel. Wat een luxe en tegelijkertijd speelse uitstraling!

Chromen accessoires

In 2024 maakt goud plaats voor chroom. De koele zilvertint van dit gedurfde materiaal - dat zo uit de '70's lijkt te komen - ga je heel veel terugzien in woonaccessoires. Wat dacht je van deze robuuste kandelaar en chromen hanglampjes die we vonden bij Living and Company. Stoer en stijlvol tegelijk! We love it!

Knalkleuren

Je mag dit jaar echt gaan knallen met kleur! Nu hoef je niet meteen met felroze verf aan de slag te gaan, je kunt ook op een subtielere manier kleurrijke accenten aan je interieur geven. Bijvoorbeeld in de vorm van een enkel meubelstuk zoals deze roze tafel van HK Living, een vaas of een opvallend schilderij. Bevalt het? Voeg dan nog meer kleur toe. Zeker weten dat je daar vrolijk van wordt!

 

 

Organische vormen van Giga Meubel
Organische vormen van Giga Meubel
Chromen accessoires van Living and Company
Chromen accessoires van Living and Company
Knallen met kleur bij Deens
Knallen met kleur bij Deens

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)