paulaschoice.nl

Eerlijke huidverzorging

Bij Paula's Choice vinden ze dat huidverzorging slim, veilig en effectief moet zijn. Daarom gebruiken ze alleen maar ingrediënten waarvan wetenschappelijk (en op een diervriendelijke manier) is aangetoond dat ze je huid niet irriteren of uitdrogen. En dus vind je hier gezichtsverzorging voor alle huidtypes, zoals dagcrèmes met een hoge SPF factor die een gezonde gloed op je gezicht achterlaten, anti aging serums die de fijne lijntjes als sneeuw voor de zon laten verdwijnen en verfrissende reinigingsgels. Ook shop je hier verschillende powerduo's, die bestaan uit twee producten die elkaar perfect aanvullen. 

blog

Zonder zorgen in de zon met deze SPF bescherming!

Het is altijd goed om een dagcreme met een SPF te gebruiken, maar in de zomer is het essentieel. Als je alleen al het weerbericht van de komende dagen ziet, krijg je spontaan een zonnesteek. Het wordt behoorlijk warm mensen, dus smeren en hydrateren is het devies! Wij zetten de lekkerste zonbescherming voor je op een rijtje.

Junglueck
Junglueck

Mineraal filter

Bij het van oorsprong Duitse Junglueck vind je alleen maar verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. Dat geldt uiteraard ook voor deze vegan zonnebrandcrème met een SPF voor UV-b van 30 en UV-a van 11. Het minerale filter vormt een laagje op je huid dat UV-stralen weerkaatst. Heel fijn, want zo dringen ze niet je huid binnen!

The Lekker Company
The Lekker Company

Met de geur van eucalyptus

We hebben onlangs The Lekker Company ontdekt, en man, wat een ontdekking is dat! We zijn nu al fan van de heerlijke lippenbalsems en de crème-deo, maar aan dat lijstje kan de zonnebrandcrème ook worden toegevoegd. Deze oceaanvriendelijke crème heeft een SPF van 30 (UV-a en UV-b) en kun je gebruiken voor je gezicht en de rest van je lichaam. Heel lekker: hij laat geen witte waas achter. Nog lekkerder: het is volledig plasticvrij!

abbeyLAB
abbeyLAB

Bloemen en kruiden

De 100% natuurlijke SPF30 getinte dagcrème uit de nordLAB lijn van abbeyLAB beschermt je gezicht tegen schadelijke UV-straling én zorgt voor een lichte tint én geeft je huid een boost met duindoorn, hyaluronzuur en framboosextract. Klinkt als een lekker zomers recept, met ingrediënten uit de Baltische velden. Want dat is waar de kruiden en bloemen vandaan komen die gebruikt worden voor deze vegan zonbescherming.

Paula's Choice
Paula's Choice

Zonder witte waas

Bij Paula's Choice vind je heel veel gezichtsverzorging met een hoge SPF, dus voor elk huidtype is er wel één. Wij zijn al jaren trouwe gebruiker van de Defense Essential Glow, ook omdat ie een fijne gloed achterlaat. En ook deze Advanced Sun Protection is een echte winnaar. Het heeft een mix van vijf UV-filters voor ultieme bescherming, maar ook om rimpels, verlies van stevigheid en huidverkleuringen te verminderen. Dit alles krijgt je in die ene tube, en de crème laat zelfs geen witte waas achter. 

Tweedekans zonbescherming

Arkive verkoopt producten die uit de handel gaan of die bijvoorbeeld een beschadigde verpakking hebben. Deze producten zouden anders vernietigd worden en daar wil Arkive een stokje voor steken. Briljant idee toch. Het is dus wel zo dat er geen vaste collectie is, maar je zou zomaar kunnen stuiten op iets wat van pas komt, zoals een heerlijke zonnebrandcreme van SMPL Skincare! 100% natuurlijk, vegan, plastic- en cruelty free. Dat smeren we graag op ons gezicht!

Voedend en verzorgend

Nog al zo'n Nederlandse topper: de zonbescherming met SPF30 van Food for Skin, met ingrediënten als blauwe bes, kokosnootolie en frambozenzaadolie. Overbodig om te zeggen dat ook deze crème vegan is, plasticvrij en koraalvriendelijk. Ook fijn, hij is waterafstotend. Je kunt er dus prima mee zwemmen. Let er wel op dat je na een duik in het water een nieuw laagje aanbrengt. 

Ook voor kids

Bij Indisha moet je zijn voor zonbescherming van Raw Elements. Dit is een 100% natuurlijk, super puur en stoer zonbeschermingslabel uit het zonovergoten Californie. De crèmes zitten boordevol 100% natuurlijke ingrediënten, lopen niet uit en prikken niet in je ogen. Heel handig is de nieuwe zonnebrandstik met SPF50, lekker makkelijk aanbrengen. En het schijnt zelfs dat je 'm ook onder water kunt opdoen - voor de watersporters onder ons! Er zijn ook veel items die speciaal voor de tere kinderhuid zijn gemaakt.

 

 

 

SMPL by Arkive
SMPL by Arkive
Food for Skin
Food for Skin
Indisha
Indisha

meer blogs van paulaschoice.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)