new-rebels.com

Trendy tassen!

Tassen, tassen en nog eens tassen. De webshop van New Rebels is gevuld met een hele toffe collectie tassen voor alle gelegenheden. Laptoptassen? Check! Fanny packs? Check! Reistassen, telefoontasjes, sporttassen? Je raadt het al, check! Welke tas je ook zoekt, je vindt hier stijlvolle modellen in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. 

 

blog

Back to work and school met deze stylish musthaves!

Na - hopelijk - een heerlijke zomer wordt het langzaam maar zeker tijd om weer aan het 'gewone leven' te denken... Nog helemaal geen zin in? Met deze leuke en handige tools wordt het vanzelf leuk om weer aan de slag te gaan!

Goed georganiseerd weer aan de slag!
Goed georganiseerd weer aan de slag!

Klaar voor school!

Bereid je voor op een fantastisch schooljaar met Invulboekjes.nl! Een goede voorbereiding is het halve werk en al die leuke items met mooie designs en functionele indelingen kunnen je goed helpen om er een succesvol én overzichtelijk jaar van te maken! Van stijlvolle planners en agenda's om je huiswerk en activiteiten in bij te houden, handige notitieboeken en schriften om je huiswerk in te maken tot trendy etuis om al je schrijfgerei netjes in op te bergen; bij Invulboekjes vind je alles om georganiseerd én gemotiveerd te blijven.

Boekje van bamboe
Boekje van bamboe

 

Back to work? Maak een kickstart!

Het Bambook Do-Book, een herbruikbare planner, geeft jou het laatste zetje in de richting van je nieuwe dromen & doelen. Je herontdekt focus, structuur en ritme in je dag dankzij de uitwisbare planners, weekfocus (incl. ochtendroutine en habit tracker), to do lijstjes en meer. Slimmer met je tijd omgaan zonder papierverspilling - check! Oh enneh.. per verkocht product plant Bambook een boom op Madagaskar. Try it yourself!

Voor alle stationery addicts
Voor alle stationery addicts

Stijlvolle stationery

Wie ons een beetje kent, weet inmiddels dat we dol zijn op stationery. Doe ons maar mooie notebooks, schriftjes, to do lijstjes en meer. Bij Tinne & Mia weten ze precies waar paper lovers warm voor lopen, dus vind je hier mooie designs, verfijnde patronen en eenvoudige luxe. Geloof ons, dit wil je op je bureau hebben liggen!

Rugzakken die tegen een regenbui kunnen
Rugzakken die tegen een regenbui kunnen

Voor al je spullen

Of je nou naar school gaat of naar je werk, een goede rugzak waarin als je spullen passen is wel zo handig. New-Rebels heeft meer dan 400 rugzakken in heel veel kleuren, maten en vormen. Ze worden gemaakt van duurzaam PU, hebben stevige naden en ritsen en kunnen dus wel tegen een stootje. En sommige zijn zelfs waterafstotend, ook niet verkeerd in ons landje.

Op z'n Japans

Heb je ook wel eens verlekkerd zitten kijken naar YouTube-filmpjes waarin de meest yummie Bento Boxes worden samengesteld? Oké, dat is misschien een stap te ver, maar de gemiddelde Nederlandse lunchbox wordt steeds vaker gevuld met net wat meer dan een boterham met kaas. Hoe dan ook, deze Bento lunchtrommels kunnen heel wat verschillende lunch-soorten aan. Japan-specialist Roppongi heeft een heel mooie collectie. Eet smakelijk!

Alles komt weer thuis

Slim om even wat labels te regels voor op de lunchtrommel, waterfles, rugzak, sportkleding en wat er nog meer mee naar school gaat. Mocht je oogappeltje een van deze dingen een keer niet mee naar huis nemen, dan weet de meester, juf of sportleraar tenminste van wie het is. En zo voorkom je dat je moet gaan graven in een enorme stapel met achtergebleven spullen! Goedgemerkt heeft een uitgebreide collectie labels, stickers, tags voor alles wat je kind gebruikt.
Je shopt nu met 10% korting bij Goedgemerkt met code GG10-FLAVOURITES (geldig t/m 31-12-2023)

Nieuwe baan

Zoek je een cadeau dat langer meegaat dan verse bloemen? Stuur dan droogbloemen als verrassing door de brievenbus. Geef je droogbloemen, dan geef je een cadeau waar je jarenlang van kan genieten. Perfect voor iemand die een nieuwe baan heeft, een verjaardag, om iemand te bedanken of gewoon zomaar! De BlooMemory is onze all-time favourite! Dit cadeau door de brievenbus kan je versturen voor allerlei momenten: bedankt, zomaar, ik denk aan je, gefeliciteerd, beterschap.

Voor de lekkerste lunches
Voor de lekkerste lunches
Nu raak je niks meer kwijt
Nu raak je niks meer kwijt
Succes met je nieuwe baan!
Succes met je nieuwe baan!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)