mijnvriendenboekje.nl

Gepersonaliseerd vriendenboek

Yes, yes! Een vriendenboekje waar je héél blij van wordt! En echt - deze exemplaren zijn niet alleen leuk om op de basisschool te gebruiken. Deze willen we allemaal wel hebben! Omdat de boekjes superleuk en hip zijn. Omdat je zelf kunt samenstellen. Omdat er dan dus eindelijk goeie vragen in staan! En omdat zo'n boekje gewoon een ontzettend leuk groepskado is voor een bruiloft, afscheid van een collega of babyshower. Keileuk!

blog

One of a kind trouwcadeaus

It's wedding season! En dat betekent vrijgezellendagen, kleding passen en cadeautjes shoppen! Want we komen natuurlijk niet met lege handen aan! We hebben gespeurd naar originele en heel persoonlijke cadeaus. Zeg maar, net wat meer uniek dan een gemiddeld peper en zout-stel....

Timecapsule van maisonKOOS
Timecapsule van maisonKOOS

Hallo toekomst!

Met de TimeCapsule van maisonKOOS bewaar je de mijlpalen van het leven zoals een bruiloft. In de TimeCapsule kan het paar van alles bewaren; het bruidsboeket, speeches en natuurlijk de kousenband. De TimeCapsule komt met een handleiding, DIY tijdschrift, labels en stickers en een envelop voor 'dé brief aan de toekomst'. Je kunt de tijdscapsule leeg geven, maar als bestie van de bruid ook alvast vullen met wat leuke dingen die verband houden met de bruiloft.

Trouwkoekjes van Koekatelier
Trouwkoekjes van Koekatelier

Koekje erbij?

Wij worden altijd zo blij als we de koekjes zien die zijn gemaakt met de koekstempels en uitsteekvormpjes van Koekatelier. Deze trouwkoekjes zijn toch té leuk! Heel erg origineel om als aandenken mee te geven aan je gasten of om op te sturen als save the date. Doe er dan voor de zekerheid wel even een briefje bij met de datum, want voor je het weet, zijn de koekjes op!

Een bijzonder boeket van Viltbloemist
Een bijzonder boeket van Viltbloemist

Duurzaam bruidsboeket

Best bijzonder: een trouwboeket cadeau geven. Maar hey, waarom niet! Check deze prachtige bruidsbloemen waar het bruidspaar jarenlang plezier van heeft. Ze zijn namelijk gemaakt van vilt. Viltbloemist Daphne maakt met veel liefde en geduld elke bloem met de hand, voor jouw unieke bruidsboeket. Zo geniet je niet alleen van deze blijvende bloemen op je trouwdag, maar ook nog lang daarna!

Overal ter wereld je mooiste foto's delen met de digitale fotolijst van Kiki & Co
Overal ter wereld je mooiste foto's delen met de digitale fotolijst van Kiki & Co

Gelukkig hebben we de foto's nog

Als je Flavourites een beetje kent, dan weet je dat we fan zijn van de digitale en interactieve fotolijstjes van Kiki & Co. Zo leuk dat je direct in het lijstje van iemand anders jouw foto's kunt delen! Wat ons betreft is dit fotolijstje dan ook de perfecte verrassing voor het bruidspaar. Deel de code van het lijstje met de andere gasten en vraag ze hun mooiste (mobiel gemaakte) foto's van de trouwdag direct naar het lijstje te sturen. Super leuk voor the day after!

Bijzonder gastenboek

Een boek vol lieve berichten, foto’s en mooie herinneringen van vrienden en familie. Met zo’n persoonlijk huwelijkscadeau raak je zeker weten een gevoelige snaar! Dit originele gastenboek vind je bij Mijnvriendenboekje. Ook leuk: maak een vriendenboekje met alle vrienden of vriendinnen die aanwezig waren op de vrijgezellendag. Zo kan de bride of groom to be nog vaak terug denken aan het onvergetelijke vrijgezellenfeest.

Het staat geschreven in de sterren

Hoe bijzonder is dit: een huwelijksposter met daarop de stand van de sterren op de trouwdag! Echt een out of this world cadeau. Je kunt bij MrStarsky kiezen uit verschillende designs, met en zonder goudfolie. En je kunt er natuurlijk een persoonlijke boodschap of de namen en datum bij zetten.

Mag ik van jou....

Nog zo'n super persoonlijk cadeau: een kwartetspel dat helemaal in het teken staat van het bruidspaar. Alle vrienden en familie kunnen hier hun eigen foto's voor aanleveren, zodat je een uniek fotokwartet krijgt. Ook heel leuk: een kwartetspel over de trouwdag zelf. Dat kun je dan op een later moment aan het bruidspaar aanbieden. Super leuk om op die manier samen op deze bijzondere dag terug te blikken.

Een heel bijzonder Vriendenboekje
Een heel bijzonder Vriendenboekje
Gepersonaliseerde sterrenposter van MrStarsky
Gepersonaliseerde sterrenposter van MrStarsky
Zo leuk: een eigen Kwartetcadeau!
Zo leuk: een eigen Kwartetcadeau!

meer blogs van mijnvriendenboekje.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)