mijnreceptenboekje.nl

Maak jouw culinaire boekwerk!

Gaat je zus trouwen? Is je beste vriendin zwanger? Of wil je samen met een groep vriendinnen die ene vriendin verrassen die 30 wordt? Het zijn allemaal mooie gelegenheden om samen een receptenboek te maken. En nu bedoelen we niet zo'n pak gevlekte en verfrommelde A4tjes waarop iedereen een recept heeft gekrabbeld - neen! Bij Mijnreceptenboekje.nl maak je gezamenlijk een prachtig boek (ja, een echt boek!) met jullie favoriete recepten. Voorzien van ringband en prachtig drukwerk. Zó mooi; 't zou zo in de winkel kunnen liggen! De tool is gemakkeljk, leuk én je maakt er een fantastisch cadeau mee. Wat een goed idee!

blog

Persoonlijk receptenboek!

Als het gaat om samen dingen doen vind ik samen koken een van de gezelligste bezigheden om te delen. Of dat nu met vrienden is, met vriendlief of met familie. Dikwijls hebben we wel een of ander idee wat we willen bereiden, maar hoe zat dat ene recept nu ook alweer in elkaar? Door de jaren heen zijn favoriete bereidingen wel verzameld, maar niet gebundeld. Zo is het elke keer weer zoeken waar dat lekkere recept ook alweer stond. Was het in een kookboek? Via een app? Op een website? Of toch van die ene tante? Herken je deze situatie? Dan is een boekje samenstellen via Mijnreceptenboekje een tip om hier eens werk van te maken!

Je eigen receptenboek bestellen
Je eigen receptenboek bestellen

Je kunt hier namelijk gemakkelijk en persoonlijk receptenboekjes samenstellen. Op een formaat van 20,5 x 20,5 cm een mooie afmeting en met een stevige ringband en metalen hoekjes als afwerking een stevig boek om te bewaren en neer te zetten. Super leuk!

Keuze uit drie ontwerpen
Keuze uit drie ontwerpen

Je kunt kiezen uit drie boekstijlen en deze helemaal personaliseren met een eigen inleiding en foto. Met twee pagina’s voor ieder recept, twee foto’s en korte vragenlijst is dit een supermooie tool om je eigen receptenboek te creëren.

In mooie cadeauverpakking!
In mooie cadeauverpakking!

Ook een mooie optie om als cadeau te geven! Erg origineel en de cadeauverpakking ziet er super uit! Deze verpakking is overigens gratis. Bij iedere bestelling ontvang je gratis het katoenen boodschappentasje. Tip voor een huwelijk, samenwonen, verjaardag, vriendschap, emigratie of wat dan ook! Verzin het maar. Kijk hier naar alle mogelijkheden en prijzen. Smakelijk!

Je eigen receptenboek bestellen
Je eigen receptenboek bestellen

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)